31 Augusti 2010

Kan det här vara sista dagen på sommaren, sista dagen av den sista sommarmånaden av de ynka 3 men uppskattade vi har? Vi får väl se.. Förhoppningsvis är det lite sommarvärme kvar i Texas i November :)

Tog mig ner till stan idag för en fika med Malin, det var länge sen nu :) Åt lite gott på café & matsal. Dock blev vi jagade av ilskna getingar och bytte plats en sisådär 6 gånger! Äntligen har jag hittat någon som fattar att getingar ska man hålla sig borta ifrån, Malin är lika rädd som jag hahaha. Det är verkligen min största fobi och jag skulle göra mycket för att bli av med den!
Det var en trevlig och fnissig fika i alla fall och vi hann även med en liten sväng på stan!

Insåg att tiden runnit iväg och att mamma skulle ha bilen om 10 minuter så jag skyndade mig iväg. MEN så när jag kört en bit så får jag bromsa in för att en bil framför kör ovanligt sakta. Trodde det var en moped som körde framför, men efter att bilen framför svängt av så ser jag att det är en sån där Per-mobil eller vad det kallas! Haha gubben körde mitt i vägen och det fanns inte heller någon möjlighet att köra om, så jag fick ligga där bakom i 20km/h tills efter stationen och rondellen. Inte stannade han för de gående på övergångsstället heller ;) Jag fick mig ett gott skratt i alla fall och kunde inte låta bli att knäppa av en bild!


Nu ska jag slänga på mig lite träningskläder och sticka ner till gymmet för ett efterlängtat Indoor Walking pass! Blir nog 4 träningar denna veckan om inget kommer mellan. Afro igår, Indoor idag, Zumba imorgon och styrketräning på torsdag (y) Man ska börja på topp ;)Lars Winnerbäck - Stackars

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror..

Up and running again..

Så var det dags igen, min bloggpaus är slut för denna gången. Skrev sista inlägget i Mars tror jag, så det är väl på tiden nu. Tänkte väl egentligen starta upp den igen först när jag åker till USA för att alla här hemma ska få hänga med på vad som händer borta i Dallas. Men som vanligt med mig när det gäller något roligt och förberedelser måste göras så sätter jag igång lååångt innan det egentligen är dags.. Så nu har jag tjuvstartat, ändrat designen och är igång med skrivandet. Designen är väl inte riktigt klar än, Headern ska bytas ut, men jag har inte photoshop så måste fixa med det först.
Jag tänker inte dra igenom allt som jag missat skriva sen Mars (det mesta finns ju på facebook iaf) för det känns lite väl ambitiöst.. Så jag tänker helt enkelt börja på noll, från och med idag alltså! :)

Idag - Är så gott som arbetsbefriad igen efter en sommar på Shop VM, visst jag är fortfarande extra personal men det verkar inte som att jag kommer hoppa in än på några veckor. Visst, de första 3 lediga dagarna förra veckan var såå sköna, göra lite vad jag vill, kolla på film halva nätterna, sova länge.. osv. Men nu är jag fruktansvärt rastlös!! Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag tänker skaffa mig ett nytt jobb så fort jag får chansen! :O Sen när blev jag såhär rastlös? Aja får hålla tummarna, för jag har en lite plan på G, får se om det blir något.

Som tur väl var kom mitt hjärta Filip hit idag och räddade mig från ännu en rastlös dag! Vi hängde först här hemma ett tag, sen började magen kurra och vi drog ner till Café & Matsal för lite lunch. Ciabatta med chiliräkor Mummma!
Efter det hanns det med en liten runda på stan, var inom jobbet och hämtade hem lite kläder som jag ska prova. Sen fixade vi 20 års present också, för på lördag bär det av till Hasslö för Josses 20 års fest! Filip och jag har kommit fram till att det är si sådär 4-5 helgen vi festar nu.. och inte tar det slut heller! Nästa helg är det kräftskiva i Saxemara, vilket jag iofs ser fram emot för det är alltid lika roligt varje år! :D Så det är bara att bita ihop och festa till det! Man vet ju aldrig när det blir fest nästa gång.

Nej nu börjar detta inlägget bli alldeles för långdraget, klockan tickar och det är dags för mig att ta en kvälls/nattdusch. Konstig tid att gå och duscha på JAG VET men jag älskar att duscha innan jag ska sova, det känns fräscht, that's it ^^
Godnatt dårå!
Oh she used to be a pearl
Yeah she used to rule the world
Can't believe she's become a shell of herself
Cause she used to be a pearl

RSS 2.0