Mixed signals

Heejje!
Ett prov avklarat, satt uppe och pluggade till religionsprovet långt in på småtimmarna kändes det som haha, sen steg jag upp tidigt för att plugga lite till. Visst provet gick nog helt ok men usch vilken panik jag hade först innan vi fått ut provet! Blev ganska imponerad av att jag lyckats memorera in så pass mycket av texterna i boken på ett dygn, det är lustigt hur så mycket fakta som kan sätta sig under natten! Skrev en massa i alla fall och det var första gången på länge man verkligen fått skrivkramp!

Efter skolan stack vi ut till Hanna som fyllde 19 igår, vi åt marängsvich och pratade en massa skit som vanligt! Okey vissa samtalsämnen var väl mer motbjudande än andra men vi hade kul i alla fall. Tjejerna är minst sagt goa <3 ;D
Ett samtalsämne som varit hett på gröten de senaste gångerna har varit balen, typ det ända vi snackar om! Körde en runda om vem man ville gå med och vem man inte ville gå med och man fick bara välja 1, tja ja alla visste ju vem jag vill gå med ;D Jag har kommit på att det inte gör något om man kommer med någon som man själv inte vill komma med, det är värre om man kommer med någon som man verkligen ser bli besviken eller att hans kompisar bara: HAHA!!!... Usch det hade varit hemskt! Menmen, big deal man behöver ju inte vara med dem hela kvällen, det är mest fotografierna jag tänker på ;P

Nej nu har jag ett psykologiarbete att skriva klart Tjöss ma!

If I can't have you

Oh boy, what have I done

Tja!
Igår var det som sagt fest, jag kom typ en timme försent haha som vanligt, jag lyckas aldrig hålla tiden till förfester för jag blir aldrig nöjd när jag fixar iordning mig, finns alltid nåågot att ändra på hahaha. Tur att mina kära vänner är vana ;)
Vi var hos Anna med en massa brudar och lite pojkar också, det var jätte kul att vi var så många för en gångsskull! Vid 12 snåret någon gång skjutsades vi till natti och det var ganska lång kö, men så hittade jag Chefen haha så jag slank in till honom och hittade då även Sanne och de andra haha. Själva natti vistelsen var väl helt ok kul, träffade min Frida babe där inne också :) Tummen ner till högklackade skor som jag fick sjukt ont i "trampdynorna" av så jag knappt kunde gå isch! Men jag lever haha..

Idag har jag jobbat och visst det tog väl emot lite hehe men jag klarar allt ;P Resten av denna dagen kommer jag vara tvungen att plugga religion B inför provet som är på tisdag och jag har som vanligt inte ens börjat, great!

Hej jag har ångest för en grej Hej

Partaj!!

Hejje!
Jag har varit på fotboll idag, det var mums ;D
Jag ska festa ikväll wuhu så sjukt taggad!! Det ska bli super! Ville bara säga det :D

Tjao!

Citat á la Sanne Svensson: "Britney Spears har rakat sin skalle nanana..." ;D <3

Cry baby!

Fridaynight
Har inte skrivit på ett tag, har inte orkat och kanske har jag inte haft något särskilt kul at skriva om heller. Hur som helst så har jag varit i Lund idag med några i klassen, det var humanistdagar på universitetet och ja, det var sjukt drygt men vi gick bara på två föreläsningar sen gick vi på stan :) Det var sjukt varmt, som högsommar nästan och vi satt en stund bland Lunds studenter och glassade i solen ;) Jag köpte ett par svarta pumps, för jag är rik igen! Wuhu!
Vistelsen i Lund var super trevlig och den bjöd på endel sjuka samtalsämnen, många (häx)skratt och en massa sool!

Jag hann knappt komma hem innan telefonen ringde och det visade sig att jag var tvungen att jobba denna helgen också.. Jag är inte en sån människa som säger nej till att hoppa in, även om jag verkligen hade planerat in en massa annat denna helgen. Så det blir inget Karlskrona med Tham imorgon, men jag missar i alla fall inte fotbollen och det var ju det viktigaste yumyum ;) Sen blir det fest till kvällen och visst det kommer svida att inte kunna sova ut på söndag, vilket jag verkligen skulle behöva egentligen :/ Men man måste fånga dagen och leva i nuet så jag tänker inte låta lite jobb hindra mig från att ha skitkul imorgonkväll! Dessutom så betyder detta att jag kommer vara ledig nästa helg och då är det ju en massa tjotafräs på gång säkert! Oh nu känns det lite bättre.

Fyll inte ditt liv med dagar
Fyll dina dagar med liv


Can the music ever be enough

Hejje!
Dagen har bestått av jobb och jag tog faktiskt cykeln till Mairo idag (y). Det var ganska dåligt med folk så därför också lite att pyssla med. Stod och snackade om olika skräcksenarion på solariet med mina kära jobbarkompisar haha Ann-Kristin brukar inbilla sig att någon släppt in en orm i rummet, hon är så söt, som en extra mormor/farmor för mig faktiskt :)

Efter jobbet bar det ut till Saxemara för att fira den nyblivna 15åringen Robin. Det var kul att träffa den sjuka släkten lite dit kommer man aldrig utan ett gott skratt åt allas galenskaper :P Numera är ju min kusin Mimmi med på kalasen också, vi satt och planerade inbjudningar vi ska skicka ut till släkt & vänner inför vår student :D Så nästa vecka ska vi ta tag i det här!

Jag har varit så festsugen hela påsklovet, men det har inte blivit mycket partajjande för min del haha.. Ikväll är min ursäkt en fråga om ekonomi, tur att det är löning på fredag alltså! Då blir det dessutom extra klirr i kassan efter att jag jobbade 5 timmar extra en KVÄLL vilket betyder dubbelt! :D Wuhu!

Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna och jag ska drömma om pengalycka huhu $$

You can talk all you want
But my skin is really thick
I'm the leader of the crowd
And my game is really sleak
I'm unstoppable, unstoppable, unstoppable, unstoppable
Kat Deluna - Unstoppable

Min sista allra sista lovdag!

Fredag den 17 April och det är min sista riktigta lovdag i mitt liv för jag jobbar i helgen så de dagarna räknar jag inte som lov. Jag får en så hemsk känsla i magen när jag tänker på att det är min SISTA lovdag någonsin :O Om jag nu inte blir lärare i framtiden dvs, fast det har jag inte tänkt att bli. Shit jag kan inte släppa detta det känns sjukt! När jag tagit studenten är jag inte längre student utan arbetslös, palla vara arbetslös eller palla vara tvungen att jobba :( Ååh tur att jag kan skjuta upp de känslorna ett år i alla fall då jag kommer vara i USA! Men sen då? What to do and where to go? Kan någon ge mig en papperskasse att hyperventilera i???? :(

Jag har letat igenom alla gamla foton vi har här hemma idag för att sortera ut alternativ till mitt studentplakat, jisses säger jag bara vad mycket skit man hade för sig som fångats på bild hahaha. Mamma blev lite sur på mig för att jag letat efter bilder, det var inte min sak att ta tag i tyckte hon, men jag ville bara vara på den säkra sidan så de inte glömmer bort det!

Usch nu måste jag skriva svenskauppsats!


Tiden går för snabbt!

Godkväll
Sov som sagt hos Frida igår, först käkade vi lite hämtmat "tomscorner HAJJ" sen kom det lite folk och efter en stunds TV tittande kom någon med den roliga idén att leka kurragömma! Så vi släckte ner hela huset och Frida som var något mörkrädd fick hålla sig till mig haha. Blev några rundor och det kändes riktigt som att man var liten igen, många skratt blev det i alla fall :) Efter det drygade vi bara vid TVn ett tag till, sen drog pojkarna hem och Frida och jag bestämde oss för att krypa till kojs, fast vi låg och snackade och kollade på Vänner till 3 lr något. Vaknade vid 11 tiden och kände oss helt slöa, som att vi fått världens bakfylla. Jag tror dock det berodde på min pollenallergi som har satt igång på riktigt nu bläh :( Men det kunda varit värre, hellre lite allergi än något som man inte kan lindra! Efter att ha legat ute i solen i några timmar stack vi ner till stan en stund och mötte upp Jojje för att fika på J&H.

Påtal om Jojje så hade hon fåt paket från utlandet idag, våra bikinisar hade kommit!! :D Så vi racade till OKq8 för att hämta dem. Men det är väl klart att inget kan gå helt smärtfritt när det gäller mig, de hade skickat med HEELT fel underdel till en utav mina bikinisar! Shit kan de vara så färgblinda på Victorias secret :( Så det blev en massa krångel och Jojje och jag satt med papprerna ett tag innan vi fattat hur vi skulle bära oss åt för att skicka tillbaka och få nytt igen. Men vi löste det tillslut. Hoppas inte de lägger på tullavgift igen, för de hade lagt till 300 kr nu när vi hämtade paketet :O Jag tänker fan inte betala ett öre, när det inte är jag som gjort fel!

Och påtal om pengar så är jag typ pank :( Jag har inte haft det "dåligt ställt" med pengar någon gång sen jag började jobba helgerna på Mairo! Men någon gång måste ju vara den första? Det svider som fan i alla fall, ingen utgång för min del på några veckor :(

Nej nu ska jag hitta på något annat skoj för jag har ju lööööööv :D Ha det!

Sleepover

Hej igen!
Jag gick på teorilektionen, tyckte jag var duktigt av mig för det var knappt hälften som var där! Sen solade jag med Sanne och jag blev ganska brun ser jag nu efteråt, först tyckte jag inte det syntes alls :P

Nu kommer strax Frida och hämtar mig så ska jag sova hos henne i natt :) Mys pys ska det bli! Oj tror hon kommer nu! Gotta go!

Later :)

Slappdag

Hejje!
Idag var det först tal om att sticka till Malmööö men sen kom jag på att jag skulle träffa Frida så jag hoppade Skåne denna gången, hoppas tjejerna får det kul och inte går vilse eller något annat hemskt haha. Sen var Frida tvungen att jobba så vi kunde inte ses, men vi bestämde imorgon istället. Jag tog alla dessa förhinder som ett tecken att jag faktsikt borde gå på teorikursen idag haha blääh, men det gynnar mig på uppskrivningen sen kanske? Efter det ska jag träffa Sanne Banne så ska vi gå och suuuula, ska bli skönt! Jag "Sanne kan man tvätta av sminket nånstans på solariet?" Sanne " Jaa, de har både dusch och toalett!!" Hahaha det är bra att Sanne har koll på alla allmänna duschar som finns i stan ;) <3

Jag har suttit vid datorn hela dagen än sålänge, jag är så himla dryg ibland :( Kunde satt mig i solen, men neej det blåste lite för mycket för mig.. Jag hade kunnat ta tag i pluggandet också, men det var också lite för jobbigt. Härligt liv..(y)

Föresten, det kanske blir en resa till sommaren i alla fall, ganska tidigt efter studenten dessutom! All inclusive :) Men vi får se, ska grunna lite på vad jag vill ;P Det är inte det resmålet jag helst vill till kanske, men värme som värme ju haha!

Nej, nu ska jag flytta på rövah lite! Laater

Your not sorry

Tjena mittbena!
Kom hem från Göteborg igår och jag har haft det kalasbra, god mat, shopping och fick umgås med min härliga moster plus familj lite! Dock kändes det lite surt torsdag/lördag när jag visste att det vankades fest här hemma men jag kunde gotta mig i att jag i alla fall slapp vakna bakis ;) Tur att studentfirandet knappt börjat än, så jag sitter inte i sjön haha.
Hittade allt jag behöver i klädväg inför studenten i Göteborg! Lustigt att man springer runt i varenda affär man inte har här hemma i ronneby för att hitta den perfekta studentklänningen, sen hittar man den på MQ hahaha, jaja men den var så fin så det var inget att göra åt :) Silverskor blir det på balen, riktigt tjusiga är de vill jag lova! Sen jag också hittat en snygg vårjacka och ett par jeansshorts (finally) har velat ha ett par jätte länge! Det blev lite andra kläder också, toppar, shorts osv.. Det kändes som att jag hade lite kassar med mig hem från stan men jag hittade i alla fall det viktigaste och det är ju huvudsaken ;)

Idag sov jag ut för första gången på lovet, vaknade kl 12 och det var som körsbäret på gräddbakelsen kan jag medge haha ;) Vid två tiden kom Malin och hämtade mig och efter att ha plockat upp lite tjejer på vägen begav vi oss till lilla Silpinge och födelsedagsbarnet Sanne. Hon hade dukat fram för barnkalas och det gillar vi! Tammy och Jeffan hade fixat tårta också vilket var mycket uppskattat.
Vid fyra tiden kom mamsen och hämtade mig sen var det dags för massage hos Tony, kom ut nyrenoverad och som en ny människa som vanligt :) Sen tog mamma och jag en glass på torget, viol och saltlakrits kommer nog bli min favorit denna sommaren!

Kvällen har jag spenderat med Lisa, vi har käkat på stan sen var vi hemma hon mig och jag hjälpte henne med hennes blogg, och jag blev ganska nöjd om jag får säga det själv :) Sen drack vi påskte som jag fått av min moster, okey en och annan godisbit slank väl ner haha ;P

Oj nu blev klockan mycket! Godernatten :)

Hard working girl

Hej!
Ikväll har jag jobbat, från 17-22. Det var inspirationskväll på Mairo med en massa andra affäreer som hade lite erbjudanen och grejer. Jag har gjort ca 300 goodie-bags på 1,5 timme och det var ganksa kaotiskt ett tag! Timmarna flög iväg för det var verkligen jobb non stop. Men det var kul :) Så nu har man tjänat in en extra slant, dubbelt på kvällen också och det är ju inte helt fel!

Imorgon drar jag till Göteborg och jag är fortfarande ganska deppig över att jag missar studentfesten, särskilt när mina goooda vänner hela tiden glömmer att jag inte ska med och börjar prata om huur kul det ska bli! Strö salt i såren bara haha :( Neeh men Göteborg ska bli nice, ska komma hem med 1000 kassar med ny in köpta kläder, så det så! :D

Kommer nog inte skriva någon mer gång innan måndag då jag kommit hem. Ska koppla bort hela internet och inte sitta vid datorn på... 4 dagar hade jag tänkt! Får väl se hur det blir med den saken ;P

Nu måste jag sova så jag orkar med sista skoldagen imorgon!
NattiNatti =)

If I can't have you, you and you

Tisdag och bara två skoldagar kvar till Göteborg! Ska bli så skönt att komma iväg i några dagar och bara släppa allt skolarbete, även om det lutar mot att jag kommer få plugga i bilen upp. But that's life I guess! Fast jag har egentligen 3 skäl att stanna hemma hahaha ja jisses! Alla bra saker kommer i tre? Eller var det alla dåliga? Äh i sånna fall så ändrar jag det orspråket :) Feett nice är det iaf!

Nu ska jag ner till körskolan,skriver mer senare :) Tjöss!

6 april

Hoppalång :)
Jag har världens träningsvärk vilket förvånar mig ganska mycket eftersom att jag inte tyckte core passet var alls jobbigt. Men tydligen så var det effektivt! Så det har blivit en del klagande idag, vilket mina kära vänner har fått lida för haha särskilt Sanne har jag beklagat mig hos, stackaren ;) Fast egentligen så gillar jag träningsvärk, då märks det i alla fall att man har kämpat, lr okey det finns en viss gräns som Kronberg så snällt påpekade idag! Men just nu är smärtan bara "skön" lr så haha..

Det var otäck mat i skolan idag, korvlåda, så jag, Sanne, Johanna och Malin begav oss till Via Venetto för att äta. Blev en kebabtallrik för min del men jag blev så deprimerad över att mina pengar bara flyger! Dumma teorikurser man måste gå på och måste käka innan som kostar skjortan, lr nej det gör det ju inte. Men i och med att jag åker till Göteborg på torsdag så skulle det vara kul att i alla fall ha över 3000 att shoppa för men den möjligheten försvann redan i lördags :/ Får väl låna av mamsen sålänge till nästa lön kommer?

Alltså jag har såå mkt jag måste göra i läxväg innan påsklovet! Redovisning om gatubarn, metod och material till det, svenska uppsats, början på ett psykologiarbete, inlämning i psykologin sen teorikursen på det! :( Kiiilll meeee! Och ja, jag vet att jag får skylla mig själv för att jag skjutit allt framför mig, men jag lider av skoltrötthet och det verkar vara en obotlig sjukdom!! STUDENTEN nu tack :)

Nej men varför sitter jag här när jag kan plugga? :O Gotta go!

Oh boy, too little too late hihi :)

Niice helg!

Hej! Nu är helgen över och jag är mycket nöjd med den :)
Jag har jobbat och tjänat in en massa kosing och det är ju aldrig fel! Bion Lisa och jag var på igår var skitbra, det tyckte nog alla karlskronas cooola fordons grabbar också hahaha ja jisses, Lisa och jag fick gömma oss i popcornen lite tills de hade släckt ;P Det var ungefär 5 pers från Ronneby som man kände igen även de killar sen Lisa och jag. Meeen det borde killarna gilla va? Två supercoola brudar som diggar bilfilmer? ;) Nåväl vi fick gott om ögongodis på filmen iaf precis som vi ville :D Tack för en nice kväll <3

Idag har jag jobbat och det gick bra, min faster var inne och hälsade på mig lite, alltid kul när det kommer in någon man känner! Sen stack jag och tränade med Frida, core sen lite powerwalk och styrka, super skönt var det. Fast det nya core passet var verkligen kasst! Meen lär väl gå på det i alla fall, man vill ju fixa mage/rygg/rumpa inför sommaren så jag kan glassa i mina victorias secret bikinis ;D Hahaha som om man blir lika snygg som de modellerna? Meen man kan ju låtsas ;) Snaaart är det sommar!!!

Denna helgen har som sagt varit toppen, trevligt sällskap, bra film, pengar.. osvosv :)
Tack för mig, Godnatt!

Changes

Hey jag har gjort om bloggen lite men det blev sådär vet inte vad som hände med profilbilden och inte verkar jag kunna fixa det heller! Äh fan det får vara såhär orkar inte fixa mer med den nu, för nu kommer jag inte ihåg vilka inställningar jag hade innan, lyckat? ;P

Måns Zelmerlöws nya skiva har gått på repeat sen jag kom hem från jobbet, så sjukt bra. De flesta låtarna iaf :)

Oj, ska springa ner till Lisa nu, dags för bio!


Hey hey you you I dont like your girlfriend!
Hey hey you you I think you need a new one!

Underbara helg!

Ååh jag är så käär i vårvädret!
Igår var jag och fikade med Frida och Philip det var muchas trevligt, satt och snackade en del "barndoms" minnen och skrattade en massa, efter det stack Frida och jag hem till henne en stund och satt och glassade i solen på verandan med sommarmusik på hög nivå :) Sen var det dags för sångrep med tjejgruppen alltid lika kul fast att min röst inte var på topp menmen haha. Sen var det tacos hemma och det missar man ju inte! Framåt 8 tiden kom Philip och hämtade upp mig och det bar av mot Frida igen, där var det en massa folk som grillade och hade det trevligt. Jojje slängde upp grillmat på min tallrik och det var bara att tacka och ta emot även att jag redan var proppmätt efter tacosen, men lite gick det allt ner ;P Sen blev  det lite Hockey och jisses vad jag skrattade ibland, vissa i det gänget var helt sjuka hahaha.
Efter det blev jag frisör till Jojje vilket bröderna Miletti och Mingotti tyckte var väldigt intressant och gjorde oss sällskap. Sen blev det en massa "djupa" samtal på Fridas rum haha dessa pojkar säger jag bara, man kunde inte tro att de var så nyfikna på allt och nu vet man vad de gör i duschen efter träningarna hahahaha.. fast jag har lovat att inte säga ;P
Nåväl jag hade i alla fall jätte trevligt, mer sånt här tack :) Kronberg fick bli den lyckliga att skjutsa hem mig sen tack för det!

Idag har jag jobbat och tiden gick i racerfart det var mycket att plocka upp och fixa med, sen en glass på det :)

Ikväll ska Lisa och jag på bio "Fast and furious". Jag vet inte ens om jag sett alla de andra filmerna men han är så sjukt snygg så det var mest därför jag ville gå på den, hoppas man kommer fatta ändå annars blir det i alla fall gott om ögongodis Yumyum!

Neh om man skulle sätta sig i solen lite? See ya later!


From the bottom of my heart

Hej våren!

Årets premier på ballerina skor idag, helt underbart väder har der varit! Jag mår verkligen som bäst när solen sticker fram fast vissa var ju lite skogstokiga och sprang runt i shorts och t-shirt men äre vår så äre :P
Psykologi seminare idag, jag var humanist och det gick väl helt ok, trodde man fick ha anteckningar men tydligen inte så jag fick ju säga det jag kom ihåg haha kändes som att jag upprepade samma sak fast med olika ord hela tiden :(  Menmen.. Efter det sprang jag ner till stan för att sätta in pengar på Jojjes konto för bikinisarna, lyckades besöka alla bankerna innan jag hittade rätt haha för jag tänkte inte betala 50 kr bara för att föra över pengarna!

När jag kom hem vilade jag lite för jag kände mig inte helt hundra, men det gick över som tur är :) Sen har jag pluggat teori idag, gjorde läxan som vi fick av Kentan! Så hela statskörnings kapitlet är genomjobbat nu, tyckte jag var duktigt av mig. Nu är jag ännu ett steg närmare körkortet och det känns som en utav stenarna i bröstet lyft i alla fall, bara matten som känns jobbig.. Bläh!

Imorgon blir det teorikurs och fika innan med kusinvitamin Towe. Btw så är teorigruppen helt ok trodde det skulla vara jag och de jobbigaste av alla 91:or typ, men det var en del lite äldre, en blandad skara :)

You make me so hot

RSS 2.0