Honey I'm hooome!

Tjena Malacas!

Jag är hemma från en helt sinnessjukt bra vecka på Kos! Veckan har innehållt det mesta man kan förvänta sig av en chartervecka.
Dock har jag lyckats dra på mig hosta, halsont och feber under de sista dagarna av resan så nu mår jag ganska dåligt! Svininfluensan? Nene no way haha.. Så jag tänkte att jag skriver ett ritkigt Kos-inlägg när jag mår bättre, kanske imorgon om jag har tur.. Ni kan ha godo med dessa härliga bilder sålänge!

   

Imorgon bär det av!

Sitter här och inväntar den där resfebern man brukade få när man var liten, men den verkar lysa med sin frånvaro! Visst är jag lite pirrig och förväntansfull men det är inte alls samma sak som när man var liten. Kan minnas gånger då man låg vaken jätte länge och snurrade, dagen innan Julafton hade tidigare samma effekt. Ja det var tider det haha :P

Packningen är i stort sett klar, men har en del grejer som inte kan läggas ner förän imorgon och känner jag mig själv rätt så kommer jag springa runt som en skogsmulle här imorgon och komma på en massa prylar i sista stund! Då är det tur att Sanne kommer hit imorgon runt halv 9 och kan lugna ner mig haha.
Jag har faktiskt varit riktigt duktig med packningen annars, om man jämnför med förra årets Magaluf-resa. Då vägde väskan 21 kg nu väger den bara 16 kg! Dock lär jag nog komma upp i lite till med de sista grejerna.. Men ändå! High Five (y)

Idag vinkade jag hejdå till Tessan som flyttar till Kristanstad och Elin som flyttar till Österrike! Det blev en god fika och en glass på det haha. Var lite sorgligt när jag gick där ifrån sen, Tessan grät en skvätt efter mig till och med ;) Eller ja haha.. Tur att jag kan åka och hälsa på henne i alla fall! Med Elin blir det ju lite svårare.. Men jag hoppas att hon får det kalasbra!

En annan bra sak som hände idag var att mitt blåa hälsoförsäkringskort kom med posten!! Puh.. Så nu kan jag få svininfluensan och slippa betala för skiten :D

Neh nu är det time for bed! Måste upp med tuppen imorgon :)
See you in a week :D :D



Try to leave a light on when I'm gone
Something I rely on to get home
One I can feel at night
A naked light, a fire to keep me warm

You'll start my heart again
When I come along


David Cook - Light On :*

Spruta och "bajsat ner sig byxor"

Hooola!
Idag var jag faktiskt uppe redan kl 9, hade fått order om att kolla så lillbrorsan kommit upp, inför första skoldagen på Knuth Hahn! Är det lilla skiten så stor nu att han går på gymnasiet? Helt galet.. Vad gammal jag känner mig. Anyway, det fanns inte ens någon lillebror här hemma att väcka!? Det är ett mysterium varför päronen bad mig väcka honom runt 9 tiden, när han redan hade gett sig iväg för länge sen! Hmm...

Begav mig senare på förmiddagen till läkarstationen för att ta en vaccinationsspruta mot Hepatit A. Träffade en skön sköterska, när hon gav mig sprutan började hon snacka med mig om fester, resor, kärlek, ungdommen.. you name it, she said it! Ritkigt rolig och hon glömde bort tiden där ett tag så hon fick lite snällt köra ut mig från provtagningsrummet.

Efter det kom Malin och Sanne och plockade upp mig, för att köra till Växjö! Meningen med denna utflykt var ju att köpa saker till resan, men sanningen är att jag knappt hittade något alls! Det blev ett par skor, som jag egentligen inte behövde, men de var fiina så kunde inte låta bli (a). Sen löste jag det ständiga "vad ska jag ha på mig när jag åker" problemet. Hittade ett par supersköna harem byxor, eller som jag hellre kallar dem: "ser ut som man bajsat ner sig byxor" haha.. Har länge varit strängt emot denna typen av byxa, men när jag provade dem så kunde jag inte låta bli! Jätte sköna att ha på sig när man reser, sen behöver jag inte svettas ihjäl när vi landar på Kos heller. 4 av 5 toasters (y)

Vi åt på en grekisk resturang också, Akropolis. Oh vad gott det var, tog en souvlaki (grekiskt grillspett) med friterad råpotatis. Det var så jag utbrast en Rickard: "Dee är gott döö!!" :D

Dagens spotifybästa (tjejen från Flo Rida's Right Round) : Ke$ha - Tik Tok
Nattnatt!



Grekland förberedelser!

Den här tisdagen har jag, till största del, spenderat min tid i tvättstugan. Mycket kläder som skulle tvättas och strykas inför Kosresan. Puh, vilket slit det faktiskt är! Och det här gör mamma/pappa typ varje dag.. Vissa saker med att flytta hemifrån längtar jag verkligen inte till, usch vilket slöseri med tid att göra något annat, mycket roligare! Life is a bitch haha ;D Ja det är så de fattiga barnen i Afrika gråter när de hör vad man måste gå igenom som en vanlig Svensson..

Nu har jag i alla fall koll på alla kläder jag ska ha med mig, så har kommit en bit på vägen! Imorgon bär det av till Växjö för att "inför resan shoppa" lite :) Ska verkligen försöka låta bli att köpa sånt som jag egentligen inte behöver NU.. Men ooh så finns BikBok där (A), This will be a tuff one guys!

Nu måste jag hoppa i säng, imorgon ska jag fylla på vaccinationen jag tog för Hepatit förra året, så den håller i 10 år eller vad det var.

Dagens spotifybästa som gjorde strykningen något roligare: The Pussycat Dolls - Jai ho


My life would be easy

Var uppe med tuppen imorse för att åka på polisförhör hoho! Var väl förhoppningsvis första och sista gången jag behövde vara där. Lugna puckar, jag har inte gjort något haha.. ;P Jag undrade dock när vi satt där i förhörsrummet (som egentligen var ett helt vanligt, vitt och tråkigt kontor) vart det mörka rummet med en lampa i mitten var och vart fanns det omatalade "spegel fönstret" där man kan se in men inte ut? Allt för mycket kriminalserier kanske haha? Faktum är att polisstaionen från insidan såg ut som vilken företagslokal som helst. Nu kan jag i alla fall checka av polisförhör på min "Att göra innan jag dör" lista hahaha (y)

Dagens spotifyskönaste går till: Black eyed peas - Alive

Annars har jag umgåtts med Filip a.k.a Koalan idag och det får väl avsluta detta inlägget. Sov gött!

Filip?


Koalan?




Ett år sedan

Idag är det den 16 augusti och ett helt år sedan jag kom hem från Magaluf, tiden går snabbare än man inser och det skrämmer mig om jag ska vara ärlig! Snart sitter jag där på hemmet och tycker synd om mig själv.. Därför är det väldigt viktigt att leva i nuet så det ska jag göra från och med.. nu! ;D

Igår blev det en slappisdag fast jag hann med att träffa två personer jag tycker mycket om, så det blev en bra dag, trots att den såg lite seg ut där ett tag. Jag har varit så himla seg hela denna veckan, vet inte vart den har tagit vägen? :O Som sagt tidigare, tiden går snabbare än man inser!

Vaknade riktigt utvilad idag, kollade klockan och fick en chock. Halv två!?! Shit jag har bara varit ledig i en vecka och har redan vänt helt på dygnsrytmen (y) Jag hoppade ur sängen och såg att det var soligt oh 24 grader ute, så det var bara att kasta sig ut på altanen i några timmar! Min nya vän "Hawaian tropic" fick följa med :*
Nu ikväll har jag varit ute och gått en lång runda på Mamma och grannen. Så nu har jag varit duktig  och motionerat 1 timme ungefär.

Pratade nyss med min bartenderbabe Anna, saknar som bara den! Och idag är det bara 5 dagar kvar tills vi ska åka ner till Kos och hälsar på brudarna!

Nej nu kurrar det i magen coh duschen kallar! See ya later

Dagens spotifybästa: David Cook - Heroes

Subway och försäkringar

Tjatja!
Idag fick jag ÄNTLIGEN iväg de sista tackkorten från studenten! Puh, en sten släppte i bröstet när jag posatade dem.. neeh skämt o sido men det var iaf en lättnad! Hoppas alla hamnar där de ska nu bara..

Fanny frågade om jag skulle hänga med till Karlskrona för att strosa runt lite på sailet. Det där med Sailet är inte alls min grej alltså, lätt den drygaste marknaden/festivalen jag vet! Meeen så tänkte jag att förljer jag med så kan man ju äta någonstans sen är det ju alltid roligare att hitta på något med vänner än att bara sitta hemma och dega!
Det blev subway i alla fall, det var sjukt gott! Och jag hade mer koll på beställnings rutinen denna gången än sist haha ;) Sen kom regnet, inte så lite heller! Det var som himlen öppnade sig och släppte allt vatten och hagel den hade! Var det värsta jag sett sen jag och Frida var på Diggilo :O

Kollade mina hälsoförsäkringspapper inför resan sen när jag kom hem, och tur var väl det! Självklart hade mitt försäkringskort gått ut, så imorgon är det jag som skyndar ner till stan och fixar ett nytt! Hoppas jag hinner få det, det är ju bara en vecka tills vi åker :S Ska man åka iväg och riskera att få svininfluensan så är det ju en fördel att slippa betala för skiten om man får den. Vad är oddsen, jag vet.. Men ändå!

Igårkväll började jag kolla på andra säsongen av " Paris Hilton My new bff" på mtv. Alltså jag vet vad ni tänker nu, men det programmet är så stört och meningslöst att det blir underhållande haha it's true (a)

Dagens spotifybästa: Miss Li - I´m sorry, He´s mine


TTYN bitches :*


 


She's a genius I think she's serious

Tjenixen!
Livet leker mina vänner, jag är numera ledig på heltid eller för att citera Segermhyr "Mellan två jobb"... Välkomen till klubben säger vissa, lev och njut säger andra. Vet inte ritkigt vad jag tycker än så länge, just nu känns det bara skönt att få vara ledig ett tag!

Idag kom Taxfree katalogen inför Kosresan, satt och bläddrade igenom den lite, men tänker nog inte köpa något, har inte en ledig person som jag råd med haha ;D Men man kan ju windowshoppa som Jeffan säger! Jag har fortfarande inte fattat att det är så snart vi ska åka, nästa fredag! Men har börjat köpa lite saker som man måste ha med sig, fast det blir en shoppingrunde nästa vecka med brudarna som ska med. Skriva en lista kanske inte är helt fel? Ooh jag längtar!! :D

Snart bär det av ner till stan för en fika med mina brudar! Blir nog endel snack om allt och inget, var ett tag sen vi träffades nu. Ni är mina solstrålar :)

Dagens skönaste från spotify : Jet - She's a genius


Adda mig på smutsigspegel@live... ;)
Have a great day :*

I sommarsol

Har sommarn kommit tillbaka nu? Är den här för att stanna? Inget att ta förgivet som vanligt så jag bestämde mig för att följa med Mamma och Pappa ut med båten idag, Första gången denna sommaren för mig faktiskt. Vi tog oss ut till favoritön Dunsön och där har jag spenderat den största delen av min dag! Har bara solat, badat och haft det härligt. Efter lite tråkiga besked igår var detta nog precis vad jag behövde! Fick lite smått panik igår, undrade vad som skulle hända med min höst nu? Men det löser sig, det gör det alltid..

Imorgon ska jag för sista gången denna sommaren jobba på Mairo. Dock bara halvdag, så efter det ska jag nog ut på havet igen och sola meeera. Har faktiskt fått färg idag, både härlig brun färg och lite mindre välkommen röd färg haha.. Men det är sånt man får ta när man halvsomnar i brassestolen ;) Jag kämpar för att bygga upp en bra basbränna innan Grekland så jag kan komma hem som en pepparkaka sen. Jag ska bli brunare än Filip så det så! :*
 På  tal om Grekland så är det bara 2 veckor tills vi åker! Känner mig ganska oförberedd än så länge men what a hell, det är bara att packa väskan och dra lixom? Ska bli så härligt!

Nehe om man skulle sova kanske, eller se någon film? Step up 2 lockar lite just nu, längesen jag såg den nu.
Nattinatt


Tooorsk!

Och så kom dagen pappa väntat på sen jag köpte mina inlines, gjorde min första ritkiga vurpa idag.
Jojje och jag bestämde oss för rundan som går ut mot hamnen och vi hann bara komma ett par hundra meter innan första backen kom ( samma backe jag hade stora problem med sist jag åkte). Jag drog iväg från Jojje, med tappra försök att bromsa farten. Lyckades inte så bra så Jojje ropade: "Äh bara åk du!" Så det var det jag gjorde.. Efter några meter till i 110 km/h började inlinesen vingla och ha sig, jag förstod att jag skulle ramla närsom, så jag bestämde mig för att slänga mig i diket. Smart drag tyckte jag tills jag landade på den "mjuka och sköna" asfalts lösgrusen som låg där, gömd under buskarna. Slog ett par kullerbyttor och stannade tillslut! Jojje susar förbi i full kareta även hon, men något stabilare. Vår konversation löd såhär:

Jojje: Gick det bra?
Jag: HAHAHAHAHAHA jaaa, fan med att jag alltid lyckas!!
Jojje: Okey bra! Vänta jag kommer snart måste bara kunna stanna och vända först!!

Efter endel skratt kunde både Jojje och jag konstatera att inga ben var brutna och kläderna var hela. Men jag lyckades skrapa upp vänster axel, rumpa/lår och lite småsår på vänster arm och hand. Jag är dock imponerad över att jag lyckats undvika att landa på mobilen och huvudet haha!
Envis som jag är så sket jag i skrapsåren som ändå inte börjat göra ont än, så vi åkte vidare och fullbordade rundan. Bilder kommer när jojje har skickat, har tyvärr inga från själva torsktillfället men ett par som är tagna efter.

Ja det var en händelse att minnas, allt kan tydligen hända när jag och Jojje är på G haha ;P (y) Nu haltar jag runt här hemma, kan varken gå eller sitta ritkigt. Fick höra ett: "vad var det jag sa" från Pappsen när jag kom hem, men det är ju sånt man får ta..

Have a great night, nu ska jag trösta mig med morötter, dipp och coyote ugly! :*

Syns inte så bra, men här har ni en ond axel, skadan på rumpa/lår sparar jag till de närmsta ;P



Catch me if you can

Nu är det färdigjobbat för denna sommaren, 7 veckor hag jag slitit nu och jag känner mig helt lycklig och upprymd inför framtiden nu! Jag har trivts som fisken i vatten på Mairo i sommar och har haft många roliga stunder. Och ingen ska få komma och säga att jag inte har slitit, för att jobba i affär är fakiskt krävande och de som inte håller med har antgligen aldrig provat på arbetet själva! Time for som fuuun :D

Jag började mig ledighet med att slänga mig på altanen en stund för att suga till solljus, för att bli brun. Måste fixa lite bränna innan Grekland, så man har en bra bas. Efter ca 30 minuters stek var det upp och iväg igen för att träffa Anna,Linn och Hanna. Köpte lite pastasallad och fika sen begav vi oss till Brunnsparken för lite picnic. Det blev en massa roligt snack och lite go kvällssol (y)

Måste bara klaga lite över min träningsvärk också! Har varit lite lat och "låtit" mamma köra mig till jobbet nu när hon haft semester, men nu är hon i Götet och jag har fått ta till cykeln igen. Har cyklat 8 olika streckor på 2 dagar och nu när jag sitter här börjar jag känna en dunkande känsla i mina ben. Det förvånar mig om jag kommer upp ur sängen smärtfritt imorgon alltså haha. Men jag är faktiskt ett fan av träningsvärk, har ja inte träningsvärk efter att ha kämpat då är jag inte nöjd! Nog om detta, intresseklubbens pennor glöder nu antar jag...

Imorgon blir det förhoppningsvis en massa solande, sen blir det en runda på Inlines med Jojje imorgon kväll, ska bli riktigt kul att träffa min brud för vi har inte setts på länge nu :) Hoppas vi överlever och inte åker in i varandra.. hehe

Nu blir det nog lite film kanske? NightNight sleep tight ;)




Time is tickin and baby we cant go back
my oh my <3

Magaluf flashback

Allt detta stohej över den kommande Grekland resan har fått mig att tänka tillbaka på den underbara Magalufveckan! Det var en utav de bästa veckorna i mitt liv, hade så sjukt roligt! Saker som hände under den vistelsen kommer jag alltid att minnas, personer jag träffat som fått mig att inse saker och ting. Bland annat en underbar person som fick mitt självförtroende att ta många steg upp! Jag hoppas att även resan till Kos kommer bli lika underbar, mest ser jag framemot att träffa Anna och Tammy, samt att ta igen alla de stranddagar jag missat i sommar (de gånger de var fint väder) och bli brun som en pepparkaka (y)

Här är lite bilder från förra årets resa :) Have a great night!

Screw blogg.se:s skitkvalité när man laddar upp bilder..







RSS 2.0