Dallas day 5

Godförmiddag :) Kan väl börja med att meddela att det bara är 6 timmars skillnad mellan Sverige och USA nu i några veckor framåt :D

Även gårdagen började med träning, vi provade på pilates och jag gick in med inställningen att detta kan ju inte vara så jobbigt. Jag hade fel, fel, fel! Jag orkade inte ens köra passet fullt ut, utan var tvungen att smygvila lite emellanåt! Det var inte jobbigt konditionsmässigt, men jag hade mjölksyra i varenda muskel! Så idag är jag ganska öm kan jag säga.

Resten av dagen var ganska händelselös, satt mest och väntade på att det skulle bli kväll för då skulle vi åka iväg till Nick's band competition. Melissa och jag åkte och hämtade en utav hennes väninnor, hon bodde i ett område som heter Starwood och jag ni hör nog på namnet hur de husen (slotten) såg ut! Så nu har jag äntligen fått se mina Hollywood hus på riktigt ;D
Väl på plats så var jag ju tvungen att köpa en Hot Dog och läsk bara för att! Måste göra allt på det Amerikanska viset, så där satt vi på en läktare full med folk och på fotbollsplanen nedanför spelade den olika orkestrarna för fullt! Att vara med i orkestern är jätte stort här i Texas så de här tävlingarna är enorma! Det är jättemånga ungdomar som är involverade i bandet och det är ganska stor skillnad mot lilla blåsorkestern hemma haha :D (Lisa du skulle älskat detta!) Tävlingen var ca 4 timmar lång, så man hade lite ont i rumpan sista timmen, men det var jätte kul att kolla på! Nick's skola (Frisco Highschool) kom på fjärde plats och de fick många andra priser bland annat för deras trummor.

Vid klockan 10 ringde min svenska mobil och vilka är det om inte Filip, Rickard och Linus! Fulla och glada haha! Tyvärr hörde jag inte riktigt vad de sa för ljudnivån på stadion där jag var, var ganska hög. Så jag fick lägga på, men jag skrattade ganska gott åt tokstollarna när jag lagt på! ;)

Efter tävlingen åkte vi till Sonic och åt lite sen var det hem och bums i säng för jag var dödstrött! 




1. Massa gula skolbussar ;)
2. Stadion där tävlingen hölls
3. Solnedgång i Frisco
4. Nick's band uppträder
5. Nick's band uppträder
6. Alla skolor uppradade innan prisutdelning

Dallas day 4

Torsdagen började med ett spinningpass, vi skulle egentligen gått på pilates men det var fullt. Första gången jag gick på spinning och det gick bra, men tyckte det var ganska drygt..
Åkte hem, åt lite lunch och ringde hem till Mamma och pappa och pratade med dem en lång stund :) Sen hoppade jag in i duschen och slappade lite innan det var dags att åka och jobba. Peter och Hilde kom hem lite tidigare så jag satt och pratade lite med dem, testade att äta ostron och ja nu menar jag den råa och slemmiga sorten!! Jag vet ju att jag gillar ostronsås från Thai-restaurangen hemma så det borde väl smaka ungefär samma trodde jag. OJ vad fel jag hade haha, det hanns med en och annan grimas innan den slemmiga lilla rackarn' åkte ner i halsen! :S Peter stod redo med kameran när jag åt den och knäppte ett par bilder, kan ju bara föreställa mig hur de ser ut hahaha! Ska se om jag får tag på dem senare. Så nej tack, jag håller mig nog till ostronsås från thai ;)

Kl 6 kom Henke och hämtade mig och vi körde upp till Nick's skola och mötte upp en grupp med hans kompisar och deras föräldrar. Vi skulle åka till "Trillvania" en Halloween park med en massa spökhus och karnevalgrejer. Jag fick åka i tjejbilen, där jag fick träffa lite goa tjejer från Nick's klass. Vi gjorde ett snabbstopp inom matsället "Wenny's" där jag fick testa "Frozties", typ som milkshake fast lite glassigare. Sen började roadtripen, det var lite American Pie känsla över det hela, i typiskt amerikansk highshool anda! Så nu har man fått uppleva det också ;)
Två timmar senare var vi framme och vi fick alla våra VIP band och begav oss till ett utav alla spökhus. Det visade sig att vi tog det läskigaste först! Och jag ska vara helt ärlig, jag var sjukt skraj och greppade krampaktigt tag i personen framför mig i tåget och i Melissas hand haha. Ååh de jäkla monsterna hoppade fram överallt!! Rakt upp i ansiktet på en med riktiga psycho ögon! :O Som tur var så fick de ju inte röra en, men det är sjukt äckligt när de bara stirrar på en och sen hoppar fram och skriker en rakt i öronen!
Men efter det huset tyckte jag mest att det var kul, visst jag skrek en del men det var blandat med skratt :P En bana var i 3D, sjuukt häftig så den blev min favorit! :D

Vi var hemma sent och på hemvägen åkte vi inom Starbucks!! <3 Tog en Chailatte med soyamilk, mycket gott!

Har faktiskt känt av lite hemlängtan för första gången idag. Men det är bara för att jag gärna hade velat vara med några av mina bästa på Halloween fest och de nu har kul utan mig :P Meeen vissa uppoffringar få man göra! Och det går nog över strax :)



Peter, Hilde och Dupont :)

Dallas day 3

Goodmorning!

Torsdagen var lite kallare och jag fick faktiskt ha jeans och långtröja på mig igår. Men det är ju inte Sverige kallt precis så jag ska inte klaga ;D

Igår åkte Melissa, jag och en väninna till henne iväg för att äta lunch med några damer. De här damerna är goda vänner det Melissas pappa och brukar träffa honom på deras "Senior Center" som är någon slags pensionärs-förening där de kan träna, bada, äta och umgås. Eftersom att de alltid är så snälla mot Mellissas pappa, så ville hon inte tacka nej. Men vi skrattade lite i bilen på vägen dit för vi hade ingen aning om hur detta skulle bli!
Men tanterna var hur söta som helst och det var lite medelålders kvinnor där också. Vi blev bjudna på paj och till efterrätt pumpkin cheesecake. Jag har aldrig smakat något med pumpa i innan, men jisses det var såå gott!

Lite innan 4 skjutsade Melissa mig till Martin. Två dagar i veckan kommer en kille som heter Erik, hämtar upp Martin och tar med honom ut på landet för ridlektioner. Så igår fick jag åka en äkta pickup truck ut på den riktiga Texas vischan. När båda hästarna var redo så frågade Erik mig om jag ville rida. Så tja varför inte sa jag, ska jag uppleva texas måste jag ju prova på Cowboy livet också ;) Dock varade det inte så länge haha, för hästen var lite stissig och trotsig och ville inte gå dit jag ville.. Så mitt tålamod försvann och jag hoppade av. Det kändes bättre att stå vid sidan av och hålla i Dupont så han inte sprang efter hästarna :P But I did it!

När jag kom hem igen så stod maten framme, Macaroni and Cheese, alltid velat testa och det var riktigt gott det också. Allt jag smakat än så länge har varit en fröjd för smaklökarna ;)
Sen ringde Melissa, som var på födelsedags myskväll, och frågade om jag ville komma dit. Och självklart ville jag det, så Henke skjutsade mig till huset där de var. Jag skulle bara gå raka vägen in, så det var det jag gjorde. Men när jag öppnar dörren så ser jag inte en kotte och hör inga röster heller. Jag ropar hallå och ingen svarar, ropar en gång till och så kommer det en liten tjej och säger hej. Shit jag måste vara i fel hus tänkte jag! Jag frågade tjejen om Melissa Ax var här, men hon svarade att hon inte kände någon Melissa! Åh vad mitt hjärta började slå då, för jag kom på att jag varken hade mobil med mig eller hade någon aning om hur jag tog mig tillbaka hem för alla gator ser i princip likadana ut här! Jag frågade om jag kunde låna telefonen och tjejen sprang för att hämta sin mamma. Helt plötsligt hör jag en massa skratt från baksidan av huset och flickan kommer skrattande tillbaka och säger: "förlåt, du är i rätt hus! Alla här kallar Melissa för Melli så jag fattade inte vem du menade." 
Så allting löste sig och vi skrattade ganska gott åt det. Men oj vad rädd jag blev :O Sanna Polin vilse i Texas! Yeai.. haha. Varför blir jag inte ens förvånad, det är så typsikt mig att sånt här ska hända! xD

Nu ska jag ta mig något snabbt att äta sen ska vi åka till gymmet och gå på pilates! :D
Puss o kram <3



1. Ute på landet
2. Eric, Martin och hästarna

Dallas day 2

Hej på er alla svennisar ;D
Vaknade ännu tidigare idag och steg upp redan kl halv 8, självmant!! (Mamma och pappa, när hände det sist?) Så än så länge gillar jag den här Jet-lag känslan, fast jag är ganska trött på kvällen. Klockan är kvart över 9 nu och jag är ganska redo att gå och lägga mig, men jag ska försöka hålla mig uppe.

Melissa och jag åkte och tränade imorse. De kunde lägga till mig på sitt familj-medlemskap för bara några dollar, så nu kan jag träna hur mycket jag vill :D Vilket nog är bra för det är socker i ALLT här, men rackans gott är det :9 Vi provade på Kick-boxing idag, det var hårt men kul, sparkas och boxas en massa ;) Efter träningen så åkte vi hem och åt lite lunch sen ringde jag till lilla Eringsboda och pratade med Filip en stund :)
Vid 2 tiden följde jag med Melissa och handlade och herregud vad stora affärerna är här :O Fattar inte hur de hittar och det finns tusen saker att välja bland. Det är tårtor och bakelser överallt, en massa olika diskar: fisk, kött, sushi, bröd, ost osvosv där allt läggs fram färskt. Okey det kanske inte låter som världens grej men om ni hade varit där hade ni förstått vad jag menat, det är ganska stor skillnad mot lilla Maxi hemma haha ;D

Sen åkte vi hem, kastade in varorna och gick för att hämta Little Henrik vid en mötesplats där alla mammor hämtar upp sina barn efter skolan. Alla jag träffar är så trevliga mot mig och vill veta allt om vart jag kommer ifrån osv, Amerikaner är sånna sköna människor!
Efter det fick vi halvspringa hem igen och jag kastade i mig en snackbar och lite dricka, sen skjutsade Melissa mig till Hildes och Peters hus. Där jag skulle jobba för första gången idag. Hilde var där när jag kom så vi gick igenom lite grejer igen och sen när Martin kommit hem så åkte Hilde och hennes son Robert iväg för att fixa hans körkort. Så jag "kastades" in i barnpassningen, men det gick jätte bra :) Martin är världens goaste och han försökte inte med några tricks idag i alla fall, mer än att försökte lura mig att vi hade gått en tillräckligt lång runda med hunden. Dupont är nog den mest trofasta hund jag någonsin träffat, han lämnar inte ens sida och är lika kelen som en katt. En helt underbar hund!
Efter vår lilla runda med vovven hoppade jag och Martin lite studs-matta och jag träffade Hildes man Peter. Sen fick Martin lite glass för att han varit så duktig. När klockan blev 6 och mina två timmar var gjorda, så satt jag mest och pratade lite med Hildes familj innan Henrik och Little Henrik kom och hämtade upp mig :)

Nu ikväll har jag bara slappat här hemma, ätit god middag (dagens favorit är Ranch dressing, jag skulle kunna dricka det!) och kollat på Survivor som USA faktiskt har kopierat från Sverige och inte tvärt om. Det är samma som Robinsson.

Hörs imorgon! :)




1. Här bor jag
2. Morgonutsikt
3,4. Uteplatsen
5. Dupont


America!

Jag kan inte fatta att jag är här, det är galet!! :D :D
Resan gick jättebra, jag hittade till min gate i Frankfurt fast det tog ca en kvart att gå dit, sjukt stor flygplats. Där satt jag i 3 timmar och bara stirrade på folk, åt en jätteäcklig macka och försökte vila lite. I planet till Dallas satt jag jätte bra, vid gången och det satt ingen bredvid mig så jag kunde breda ut mig bäst jag ville ;) Det satt en italiensk dam på andra sidan, hon kunde inte ett ord på engelska! Och hon fattade inte att jag inte förstod vad hon sa, så vi hade ett antal "konversationer" där jag mest nickade och höll med haha. Är lite osäker på om hon ens fick komma in i landet för hon fattade inte hur man skulle fylla i alla papper man sedan lämnade i tullen. Aja..

Melissa, Little Henrik och Raymond (Melissas pappa) kom och mötte mig på flygplatsen och jag fick jätte fina blommor. Vi gjorde inte så mycket igår, jag träffade bara familjen, åt middag och kollade lite på TV.
Vid 7 tiden började jag känna av Jet-lag, allting snurrade och det kändes mest som att jag svävade runt haha. Så jag slocknade vid kl nio, (första gången på väldigt länge) vaknade vid 1 tiden på natten och trodde det var morgon, men jag tvingade mig att somna om och steg väl upp vid 9 tiden.

Underbart väder idag, runt 25-30 grader och inte ett moln på himlen! Satte mig ute vid poolen och läste en skvallertidning jag fått från Raymond och slog en pling till Sverige och pratade lite med min familj :)
Vid lunchtid körde Melissa och jag till "Ericsson" för att äta lunch med Henke. Byggnaden var så stor!! Och cafeterian var gigantisk, och det fanns så många olika maträtter att välja bland, så där passade ju jag och min beslutsångest in bra haha ;D Det blev Deli idag, chicken wrap med ranch dressing. Jätte gott! Sen visade Henrik mig runt lite i parken utaför Ericsson, de har en stor damm med sköld-paddor som man kunde mata :D Haha det låter som att jag aldrig sett en skäld-padda förut.. Men jag värdesätter typ allt jag ser här, allt är så nytt och häftigt! Som igår då såg jag en äkta gul skolbuss, det var coolt ;)

Melissa visade mig ett utav alla köpcenters idag och låt mig säga såhär, det kliar rejält i mina fingrar! Jisses jag måste nog köpa en extra resväska xD 

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig, klockan är halv 10 här och jag är helt slut. Det tar lite tid att vänja sig vid tidsskillnaden men annars så mår jag toppen och jag har det jätte bra! :)
Hoppas alla goingar har det bra hemma i kalla, ruskiga Sverige ;)


1. De fina blommorna jag fick när jag kom.
2. Massa söta Sköldisar utanför Ericsson
3. Henke och jag utanför Ericsson. Don't minde me I'm Jet-lagd ;)

3 dagar!

Nu är jag så gott som klar med min packning! Har bara sånt kvar som man inte kan packa ner innan själva resedagen :) Känner mig rätt nöjd faktsikt! Dock tror jag att jag kanske måste offra något plagg till ur väskan, det är redan mycket mindre än jag brukar ha med mig men det känns fortfarande för mkt.. Hmmm det är svårt alltså!

Nu har jag precis pratat med Lisa i telefonen! Åh var så härligt att få höra hennes röst lite! :) Det var för länge sen! Och den stackarn har skickat massa sms till mitt gamla nr och inte fått något svar! Jaja nu löste det sig i alla fall :D Tack för den pratstunden <3

För övrigt har jag gjort en jätte tabbe! Jag har glömt att växla dollar!! F*ck.. Och när jag väl kom på det hade banken stängt! :( Som tur är hade Linn 42 dollar liggande sen sin resa, så jag ska åka och växla det sen! Bättre än inget. Man vet aldrig om man behöver lösa pengar till något, alltid skönt att ha med sig lite :P Ibland blir jag så trött på mig själv!

Nej nu kommer Filip tror jag, måste rusa! Ha en bra fredagskväll :)

4 dagar kvar

Full fräs hela dagen lång!
Började med en svinkall cykeltur ner till stan, det kommer ta lång tid innan jag vänjer mig vid kylan kan jag säga! Fick mig en riktig helrenovering av ryggen hos massören så nu känner jag mig fri igen. Sen vidare till stan och sprang en massa ärenden, man tror alltid att man har handlat allting, men det har man aldrig! Sprang in med en blomma på jobbet och fick mig ett par goa hejdå kramar :) Seen vidare upp mot inspiration där jag hittade en jätte fin sten där det stod "älskade mormor & morfar" på, köpte den och gick hem till mormor och morfar och åt lunch! Alltså jag ska vara helt ärlig och säga att jag har nog världens bästa morföräldrar och jag måste vara världens mest bortskämda barnbarn någonsin! :O Ja, så känns det i alla fall just nu! Jisses säger jag bara.. <3
Vid halv 4 tiden stack jag bort till salongen och fixade äntligen till mitt risiga hår! Anki fick ta ganska mycket på längden för topparna var så slitna.. men det känns så himla skönt :)

När jag var klar hos frissan fick jag lite dötid över så jag gick en runda i gallerian innan jag mötte Malin och Jojje vid café och matsal. Där satt vi och käkade fin middag och pratade en massa. Jojje gick lite tidigare men Malin och jag stannade till stägning! Massa skratt och prat om gamla minnen. Sen var Malin gullig och körde hem mig så jag slapp cykla i det iskalla regnet! Fick mig säkert än 3-4 kramar innan vi tillslut sa hejdå haha :)


Nehe om man skulle hoppa i säng så man orkar upp och packa färdig imorgon. Jag vet jag har skrivit att jag har packat hela veckan, men i det ordet räknar jag in: tvätta, välja kläder, köpa grejer jag behöver ha med mig osv.. Imorgon ska jag faktiskt vika ihop allt och lägga det i resväskan haha xD Wish me luck!

5 dagar kvar

Hej och hå! Här tvättas och packas det för fullt, men jag känner att jag har det mesta under kontroll och jag har stressat ner lite inför resan. Att flyga är ju faktiskt ganska spännande ändå..
Det är minimalt med packning i en gigantisk resväska jag strävar efter! Lättare sagt än gjort.. Men jag har också som mål att ta med mig mer hem än vad jag tar med till USA så det gör det lite lättare. Synd bara att jag har en sjukdom som kallas "Jag packar allt för säkerhetsskull, jag kanske vill ha det på mig.." Hehe.

Igår kväll kom underbara Frida hem från sitt Au Pair år i USA (Ganska komiskt att vi byter plats såhär) och ikväll fick jag äntligen träffa henne! :D Åkte upp till Fridas mami, där fanns också Phille så det var kul att träffa honom också. Madde (Fridas mamma) bjöd på kladdkaka och jag drack kaffe, igen... Sen pratade vi bara en massa om allt och ingenting och kollade lite i en utav Fridas scrapbooks, så himla fin!
Det var så konstigt att träffa Frida igen, men ändå så naturligt för nu känns det som att hon aldrig varit iväg! Kan ju bara tänka mig hur snabbt det kommer gå innan jag är hemma igen då :P Tokigt!


Imorgon ska jag till massören, sen har jag ett hål på 3 timmar som jag inte vet vad jag ska göra av.. Sen ska jag ääntligen få gå till frisören!! Åh jag blir tokig på mitt hår, de samarbetar inte alls med mig just nu! Så det det ska bli fruktansvärt skönt :) Efter frissan ska jag möta upp Malin och Jojje och vi ska gå och käka på Café och Matsal, lite mini avskedsmiddag får det bli. Nachos Tallrik: come too mama ;)
Godnatt :*

6 dagar kvar

Är lite dålig med uppdateringen men det är ganska stressigt inför resan med mycket som ska fixas och ordnas. Blir desto mer när jag är iväg, hoppas jag!
I fredags var vi på Bio, The last airbender. Jag tyckte den var bra, fast grabbarna tyckte att de stressade igenom hela historien. Jag har ju inte sett alla avsnitt så jag märkte ju inte det på samma sätt. Men jag vet ju hur det är med Harry Potter filmerna, böckerna är så sjukt bra att man saknar många scener i filmerna. Sånt man får ta :P Oooh i november är det premiär för den näst sista filmen!!! :D  Can't wait!
I lördags kväll åkte Filip och jag hem till familjen Ingemarsson i Hoby. Där fixades det inför spökrunda för Moas fotbollstjejer och Filip och jag fick agera spöken haha :D Riktigt roligt var det, tjejerna blev riktigt rädda och skrek som tusan! Så det var lyckat :) Lite frusen om fötterna var man dock, men det var det värt!
Efter det åkte vi hem till Linus igen och gick in till Bettan och köpte lite äkta korvmoj-käk,jag ÄLSKAR kulformat pulvermos haha! Sen såg vi finalen av Dansfeber och en massa bloopers på Youtube.

Sen blev det söndag och Filip utmanade mig att göra mig iordning på en timme! Dvs. duscha, föna håret, sminka mig, kläder och fixa håret! Vilket brukar ta en evighet för mig... Så jag blev måttligt stressad men jag tog på mig utmaningen. Dock förlorade jag, kom in på 1 timme, 8 minuter och 35 sekunder. Såååå nära :( Aja, nästa gång!!
Tillslut åkte vi upp till Eringsboda. Där fixade vi lite käk och sen kollade vi på Transformers 2, den var bra, men lite för lång och lite för mycket action. Så jag tyckte nog att den första var bättre men jag gillade denna ändå, den var ju inte dålig :)
Igår var Filip världens snällaste och körde in mig till stan för att jag skulle till sjukgymnasten. Så nu har jag fått ett träningsprogram och ett gummiband. Får hoppas att jag kan hålla på detta i USA och att jag verkligen gör övningarna.. Kan ju komma mycket annat mellan, men jag ska försöka!

Idag har jag bara stressat runt på stan och köpt det sista inför resan, skrivit packningslista och håller nu på med att tvätta kläder som jag vill ha med mig. Det känns stressigt det här, och jag räcker inte riktigt till till alla som jag vill träffa innan jag åker.. Det är svårt att hinna med helt enkelt.


Magic in me

Gode gud, hela min kropp skakar och darrar! Hängde med Malin på Aerobic/dans ikväll och efter det övertalade hon mig att stanna på body pumpen också. Så där var min premiär på det passet, har alltid sagt att det är inget för mig, men det var helt ok faktiskt! Efter passet skakar jag dukigt i armar och ben, går stolt över mig själv för att lägga tillbaka alla vikter men så när jag vänder mig om så ger Malin mig en ny vikt! "Den här behöver man ha på Coren" Så ja det var bara att snällt lägga sig ner på mattan och börja med situps! haha :) Malin var min personliga tränare idag och det var trevligt! Fast jag kommer troligen ringa och skälla på henne imorgon för att jag håller på att dö av träningsvärk haha ;) Men jag får nog tacka henne, för jag lär inte hinna med mkt mer träning innan USA så vrf inte köra alla pass på en och samma gång liksom? ;) 
Så nu sitter jag här, helt mör i kroppen. Att hålla uppe duschkranen var en utmaning kan jag säga haha! Oooh jag känner verkligen hur ont jag kommer ha imorgon och jag som brukar säga att jag gillar träningsvärk.. Kanske får äta upp det denna gången.

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, skulle storstädat rummet, men så började jag sjunga och kom in i ett flow för jag har inte sjungit på så länge. Så jag har verkligen tränat hela kroppen idag, till och med stämbanden! Inte illa, hade jag varit liten nu hade säkert fått en guldstjärna i boken ^^

Imorgon ska jag på mitt första besök hos sjukgymnasten, hoppas hon kan fixa mig! Så det blir att stiga upp tidigt och infinna sig på gamla läkarstationen 09:45! Efter det blir det nog spring på stan, lite inför USA shopping. Vid 12 ska jag träffa några utav mina underbaringar till tjejer och vi ska ha Thaifredag! :D
Och på kvällen blir det Avatar på bio med Filip och lite andra pojkar, hoppas den är bra. Den tecknade serien är ju ganska fräsig ;)

Dags att med skakiga knän ta sig mot sängen! Godernatten :*



Tusen gånger om

God tisdags kväll!
Jag har varit en arbetande kvinna i 2 veckor nu, men ganska många jobbtider faktiskt. Och det är ju alltid välkommet :) Nu har jag imorgon och på lördag kvar sen blir det inget mer för nästa vecka kommer jag ha fullt upp med packning och annat tillhörande! Bara 12 dagar kvar idag, galet som sagt, galet!

I fredags hade jag lite hemma myskväll med mamsen, vilket hon uppskattade. Vi kollade på Idol och tände lite höstmys-ljus och sånt trevligt.
I lördags morse såg mig i spegeln och insåg att jag inte stod ut med mitt bleka ansikte längre.. Så jag tog en risk och stack ner och solade en kvart. Jag veet att jag inte borde, men vad gör man.. Vill få upp en grundbränna innan USA. Kan inte komma dit blek som ett spöke, som om jag inte redan vore svensk nog ;) Hmm man kanske skulle bli blond igen, bara för USA resan?... Nääää.. Får se vad det blir nästa vecka när jag ska dit. Kanske fyller i lite av de få ljusa slingor jag har kvar, vill ju inte bli helt brunett, gillar skiftningarna. Shit vad jag sidetrackar nu, tillbaka till helgen:
Som vanligt på helgerna så träffar jag boyfriend, denna lördag tog vi oss hem till Linus och festade till det lite med honom och två vänner till honom. Sen när de andra drog ut, kollade vi lite roliga klipp and took a trip down memorie-lane, galet vad tiden går :)
Söndag: Sille och jag vaknade, som vanligt i tron att klockan var runt 10-11 men icke, halv 1 var klockan och där gick den förmiddagen! Vi käkade lite sen frulle sen kollade vi en massa How I met your mother, glee, you tube och även lite Big Bang theory. Sen promenixade vi och hämtade bilen hemma hos Linus, sen var flåtsöndagen igång. Åkte ner och beställde Thaimat, hyrde film, köpte chips och dipp och Ben and Jerry's! Tur vi gick en sväng innan iaf ;)

Imorgon står som sagt jobb på schemat igen, eftermiddag, så jag hinner med en lunch med Johannak innan och på kvällen blir det lite träning med Matilda, antingen Zumba eller Indoor walking. Är sugen på att testa Zumban, men det beror på när jag slutar jobbet imorgon om jag ska hinna. Vi får la se hur det blir.

Måste bara lägga upp min favoritlåt i hela världen just nu! Känner jag mig själv rätt lär jag spela sönder den innan den kommer på RixFM och då kommer jag antagligen vilja kräkas på den. Meeen just nu älskar jag den. Har till och med KÖPT den på Itunes :O Trodde dock att det var ringsignal.. men ändå, nu har jag gynnat Daniel Adams-Ray! Visste väl att det inte var Oscar Linnros som var den snygge i Snook! Hur kunde jag glömma?!



Tiden rusar förbi

Nu är det nästan torsdag och snart har väl denna veckan också sprungit iväg. Det är bara 19 dagar till jag åker till USA, mindre än 20, mindre än en hel månad. Snart står jag där i Köpenhamn och vinkar av mamma och pappa som får köra ner mig då jag ska flyga redan kl 6.00. Jag kan knappt förstå att det faktiskt är på riktigt, jag ska åka till mitt drömresemål USA. En utav alla mina drömmar kommer att gå i uppfyllelse, inte riktigt som jag planerat det från början, men detta känns bättre. Jag ska få åka till en underbar familj som jag vet att jag kommer stormtrivas i och jag ska ändå få jobba som AuPair, lite halvt iaf! Dessutom kommer jag få vara med om både Halloween och Thank's giving, två utav USAs största högtider, hur häftigt är inte det?
Hela 5 och en halv vecka i USA, it's gonna be awsome! :D

Och när jag kommer hem igen i december hoppas jag att jag kommer mötas av ett snövitt Sverige och Ronneby, där allt är som jag lämnade det, där allt är som det ska vara, så som det är just nu..


Har lyssnat på Rone Pope hela dagen, älskar hans musik och texter och att
Spotify äntligen insett det också!

Just the way you are

Jag kokar! Har fått feber och jag hatar det.. Mådde bra i morse men efter att jag varit hos doktorn flög det på mig i en jäkla fart!

Steg upp tidigt imorse också, hade tid hos läkaren halv 9. Kollade upp min onda, knakade, skitaxel! Jag fick en duktig läkare, kändes verkligen som han tog mig på allvar, kollade varenda kota i ryggen, muskel i axeln och reflexer och känsel. Tillslut kom han fram till att jag har en överrörlig axel där en muskel och någon sena inte är helt friska. Så det blir sjukgymnast för Sanna Polins del.. Kul när man får höra att man egentligen är för ung för att ha sånna här problem. Botemedel var träning, vilket jag redan gör men jag har inte fokuserat på det jag behövt mest. Så en sjukgymnast ska ge mig ett bra träningsprogram så kanske min axel blir någelunda normal igen. Men det där knakandet blir jag nog aldrig av med helt. Wihoo.. Men, men det kunde som vanligt varit värre, eller hur?

Innan jag gick frågade jag sköterskorna om jag behövde någon mer vaccination förutom Hepatit-A inför USA resan. En super härlig sköterska gick och kollade i någon pärm och tur var det, för det stod att: Hepatit-B kan eventuellt vara obligatoriskt för att få resa till USA!! Kul om jag hade kommit fram och sen inte fått komma in i landet haha :P Jag fick till och med en tid med en gång så det var bara att kavla upp och få en spruta i armen. Serumet hade inte hunnit bli rumstempererat än i och med att inget var förberett, så det kändes som att de sprutade något iskallt i min arm. Läskig känsla faktiskt. Men man ska ju vara med om något nytt varje dag ;)

Väl hemma igen la jag mig och vilade och kollade på How I met your mother. Började känna mig trött och hängig och efter 4-5 avsnitt somnade jag visst och vaknade 2 timmar senare, med feber och huvudvärk. Jippie ^^ Så det var varit sängläge hela dagen för min del, har väl sett ca 20-25 avsnitt avsnitt av How I met your mother. Sen krängde jag i mig lite Ben and Jerry's Choclate Fudge Brownie och det fick mig att må liite bättre. Glass kan bota det mesta <3
Dock blir det nog vilodag imorgon också om jag inte blir mirakulöst frisk under natten. Måste bli frisk för jag ska jobba tors-fre och det vill jag inte missa!



Helgen i korthet

Min helg har varit tippentoppen. Åkte med Filip hem i fredags, där fixade vi till världens godaste kycklingsallad med världens godaste sås! Sen bjöd vi över John på middag och vi fick mvg :D Efter maten spelade vi en massa Band Hero, det gick lite bättre denna veckan. Dock suger jag fortfarande på trummor så dem låter jag bli! Att slå i otakt är inte min grej, det är helt omöjligt haha!

I lördags gjorde vi inte allt för mycket på dagen, spelade lite mer Band Hero sen låg vi bara på soffan och kollade på How I met your mother, bland annat. På kvällen stack vi in till Karlskrona och älskade "Stars and Stripes", min absoluta favorit restaurang just nu. Där käkade vi goda hamburgare sen nachostallrik till efterrätt, gratis biopopcorn fick man också! Mumma säger jag :9  

Efter det åkte vi till Hoby och ljuvliga Rosengården, där det hölls Damlagsfest. En massa goa, glada och fulla fotbollsbrudar. Ibland är det kul att bara sitta vid sidan om och hänga med i vad som händer haha, många tosigheter vill jag lova. Vid 2 snåret kände vi att det var dags att åka hem, och väl hemma möttes vi av en underlig syn på köksbordet. En halväten brödskiva, utspridda 20- och 50-lappar och söndertuggade tandpetare... Hmmm.. Vem är skyldig till detta om inte min lillebror. Vi smög till hans rum för att hitta en snarkandes festprisse som somnat med TVn på. Vi fick oss ett gott skratt vill jag lova! Lilla lillebror <3

I går åkte vi hem till Filip igen, lagade nachos tallrik eller vad man ska kalla det. Såg på mer How I met your mother, har verkligen fastnat i den serien! Sen kollade vi på Transformers, hade inte sett den innan men jag älskar ju actionfilmer så det var verkligen en film i min smak :) Sen var det i princip hopp i säng med en gång för lille Fille skulle upp och jobba på måndagsmorgonen.

Lånade bilden av fina Moa, hoppas det är ok :)

RSS 2.0