Sponsorer sökes!

Jag söker sponsorer inför följande "livsviktga" inköp:




1. Mobil "Sony Ericsson W995"
2. Jacka "Everest"
3. Halsband "BikBok"

Hade varit snällt, det är för en god sak! Nämnligen min lycka och vad kan vara bättre än det? ;D
Tack på förhand PUSS :*


Hur ska det gå

Gó kväll!
Dagen har bestått av en massa lek, besök hos mormor och morfar och jag glömde nästan det viktigaste: Mamma har fått svensk mark under fötterna och försöker just i denna stund sova bort sin hemska jetlag, stackarn tvingade sig själv att stanna uppe till klockan tio. Ludwig och jag försökte med allt för att hålla henne vaken men tillslut gav vi upp när hon somnat framför TVn för hundrade gången :P Är så glad att ha henne hemma, men gladast är nog Pappa. Han lämnar knappt hennes sida, följde till och med med henne och Jonna när de skulle ut och gå och det har ALDRIG hänt förut.

Idag berättade morfar något som jag har funderat över några gånger sen i sommras men vägrat tro på. Idag fick jag det bekräftat och när han sa de orden högg det till i mitt hjärta något fruktansvärt, sådär som när man blir chockat rädd och det sticker till i hela kroppen. Hoppas det aldrig händer!

Det är lättare att falla med ena foten utanför...

Helt slut!

Steg upp förvånadsvärt tidigt idag också, kl 9 för att vara exakt och det var knappt jobbigt alls! Så en applåd till mina små framsteg haha.. Följde med Pappa och gjorde en massa ärenden i stan. Fick j***vulskt ont i magen när vi var i mataffären är så sjukt trött på detta nu! Hem, tog tablett och en powernap sen blev det bättre och jag stack till solariet med pappa, vill inte bli blek igen! Ni skulle sett mig när jag kom ut därifrån, tog en där det var nån extragrej för ansiktet så var röd som en kräfta :O Trodde att jag brännt mig rejält men efter ett tag så skiftade jag tillbaka till min normala MEN något brunare hudton så det var ju skönt ;)

Vid 3 tiden kom min kära moster och älskade kusin med tåget. Sen dess har jag bara lekt en massa med honom och nu är jag helt slut! Vi har hunnit med alla lekar som finns känns det som: kurragömma, smygkull, mörkerkurragömma, "kasta popcorn på Sanna-leken "snurraSanna VÄLDIGT snabbt i stolen-leken" och många måånga fler! Fick köra några trick för att få honom att sitta vid TVn en stund så jag kunde pusta ut! TACK Stockholm Arlanda för att det fanns en resenär som betalade med ett stulet kreditkort så att Ludwig kunde bli fast framför TVrutan en timme iaf! Men visst har jag haft det roligt med, älskar min lilla busunge :)

Imorgon runt kl 9 är det meningen att min älskade och saknade Mamma ska landa på Kallingeflygplats! Ska bli så skönt att ha henne hemma igen! I början tyckte jag bara det var skönt att slippa hennes tjat lite men nu vill jag inget hellre än att hon ska lägga sig i allt som hon brukar haha :P

Nu ska jag decka i min säng! Over and out

Tankarna skrämmer..

För mig är vi alla lucior!

Här kommer ännu en Lussebild från i lördags! Ville lägga upp den för jag tycker att den är så himla härlig :) Glöm inte bort dagens inlägg här nedanför bara, vem vill missa det lixom ;D


Luciakanditaternas tidningsdebut

Igår var jag och de andra luciakandidaterna i tidningnen för första gången. En bild tagen i lördags från konserten på kulturcentrum. Bilden hade riktigt fålig skärpa och man såg inte precis detaljer om man säger så, så det blir lite ris till BLT! Men ändå, kul att vara med i tidningen haha ;D De enskilda bilderna med röstningssedlar kommer att komma antingen i slutet på denna veckan eller i början på nästa vecka! Tänk så är min bild verkligen hemsk, vad gör man då haha? Jaja, det är ju bara hela Ronneby som kommer se bilden, det har varit värre om man var med i Stockholms lucia liksom.. :P

Idag har jag varit på min massage för denna månaden! Fick lite glada beksed att min träning har gjort verkan i ländryggen, där jag tidigare har haft väldigt ont. Så det var bra! Efter att jag blivit helrenoverad mötte jag upp min vän Johanna i stan, Annie-Shake skulle också vart med och lunchat men stackarn hade ingen bil så hon kunde inte ta sig in till stan. Jojje och jag gick till Café & Matsal och tog varsin dagens: Carbonara (osäker på stavning). Det var gott men mycket mättande så varken hon eller jag orkade äta upp allt, lämnade nästan halva kvar. Vi fick sällskap av Johan (Jojjes paps) också som hade lunch.

Har pratat med mamma en lång stund idag också! Nu är hon i HongKong igen och hade varit i ett meegaköpcenter idag och shoppat en massa grejer till oss här hemma :D Åh, jag saknar mamma nu! Har inte riktigt kännt av det fören nu, vill att hon ska komma hem nununu! Men det är inte långt kvar, på torsdag kommer hon hem som tur väl är :D <3

Imorgon kommer min moster och kusin från Göteborg hit. Har inte träffat den sen studenten så det ska bli kul att få umgås och mysa lite med dem! Får se vad vi ska hitta på för bus jag och Ludwig! Jag får ha honom helt för mig själv för brorsan har stuckit till Stockholm en sväng :)

Nu kurrar det i min mage, dags för lite foood! Här kommer bilden från tidningen, gick inte att få tag i den på nätet så fick fota själv. Ganska dålig bild men ni får ha överseénde haha ;D

Jag är det svarta fåret utan lockar i håret haha!

XOXO / Tant Puré



Bilder från lördagen




Kyrkansbarntimme ;)



Romeo and Juliet

Tjoho!
Har inte skrivit på ett par dagar, men jag har varit en upptagen kvinna sen i torsdags! Filip har varit här sen i fredags och då umgås jag ju hellre med honom än att sitta här och skriva dagsinlägg, eller hur? ;D Sen har det varit luciaevenemang och fest så jag har haft fullt upp!

I fredags blev det Idoltittande, chips och chokladätande med Mr Elbow och jag tycker det var helt sjukt att Eddie och Niklas fick stå mot varandra i slutet för jag tyckte båda två hade varit jätte bra! Menmen..
I lördags var det träff med luciakandidaterna på Café & Matsal för en middag innan en sångrepitition med en Gospehlkör ledare och efter det bar det av till Kulturcentrum där vi första gången skulle visas upp för "allmänheten" mitt under en blåsorkesterkonsert. Först blev vi fotade av tidningen sen stod man där med sin lilla hjärtformade skylt med nr 4 på och log mot folkhavet. Visste inte vart jag skulle kolla så koncentrerade mig på kusin Mimmi som fotade för fullt haha.

Efter att vi fått varsin ros kom Filip och hämtade mig, väl hemma blev det snabbt klädbyte, mat och lite slutfix med hår och smink. Sen var det dags för "förförfest" och Rickard, Markus, Annie och Rebecka kom hit. Runt 9 tog vi oss två hus ner för gatan och kom till förfesten hos Lisa. Oh jisses vad folk det kom, varken jag eller Lisa hade varit beredda på att det var så många :P Men kul hade vi det! Vidare till Natti och jag fick för första gången åka med Anna som tagit körkort i veckan!
Natti var riktigt kul faktiskt jag dansade loss med alla jag tycker om och musiken var förvånadsvärt bra. Annie och jag konstaterade dock efter 4de gången vi hämtade luft att den där sista turkiskpeppar shoten hade vi kunnat vara utan haha..

Väl hemma var jag inte helt i mina sinnes fulla bruk.. Filip hade nog ganska roligt åt mig. Kvällen slutade iaf med att båda två ligger och sjunger "the killers-rome and juliet" för fulla halsar och jag kan lova att det fanns inte en ren ton i den skönsången. Natten bjöd på endel andra förvirrande saker som involverade att släcka lampor i varv, att jag inte var en normal människa och att jag var tvungen att förstå att vi vaaar inte 3 personer i rummet egentligen utan bara 2 hahahaha <3 Ja ni som läser det här lär ju inte fatta något alls och missförstår nog det mesta, men jag skriver det bara för att jag  själv ska kunna titta tillbaka på detta inlägget och komma ihåg senare i livet hahaha.

Idag har Filip och jag käkat flåååt (läs: kebabtallrik) och kollat på filmen Ace Ventura. Sen har det varit lusserep igen och jag blev retad av mina Lussemammor för att jag var bakis och förvirrad haha men det är väl sånt man får ta!

Det blev ett långt inlägg, ingen lär ju orka läsa allt! Men long story short då: Jag har haft en underbar helg! :D Pusss

Lyckad jobbardag!

Idag var det som sagt min första riktiga jobbdag på Shop VM, har bara fått rundvisning och information innan. Men idag var det paaw rriktiigt! Det var lite nervöst, men de som jobbar där är så trevliga och goa att jag slappnade av direkt när jag kom. Det första jag sålde var ett par tights, sen rullade det på och jag lärde mig kassan förvånadsvärt snabbt :O :D (y) Hon som jag jobbade med idag verkade lita på mig så mycket att hon till och med lämnade mig själv i affären ett tag! Det ni, på första dagen! Wopwop ;D Allt känns superbra och än så länge trivs jag kanonbra! Det jag tycker är lite svårt är jeansstorlekarna! Men det kommer väl det också så småning om =)

Efter det blev det powerwalk bort till Luciaträningen. Fick springa in i en kiosk och köpa mig en chokladgrej och slänga i mig, kom på att jag inte ätit mer än 2 skorpor (glömde sjäälvklart mackan hemma) på 7 timmar. Inte lätt om man heter Sanna och blir skitsur på omvärlden om man väntar för länge på mat haha! Luciaträningen gick bra och på lördag är det dags att "visas upp" för allmänheten första gången, i pausen på skolorkesterns höstkonsert. Sen efter helgen så kommer bilderna i tidningen :D

Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon ska jag upp och jobba igen och det ser jag fram emot! Förhoppningsvis det kanske kommer in någon man känner. Affären ligger så bra, jag har utsikt över hela torget så jag går inte miste om något som händer i RonnebyCity, not bad, not baad ;) Haha suck..
Sov gott!

Till helgen blir det nog utgång med två utav galningarna på bilden plus mitt hjärta och flickorna, det gillas! :)


Birds flying high you know how I feel

Godkväll! Här kommer mitt dagliga inlägg, eller nattliga passar bättre.. Har kollat de senaste inläggen och nästan alla är publicerade efter 12 slaget. Kommer inte ihåg sist jag gick och la mig runt 10-11 tiden :O

Idag bar det av till Karlskrona med Emma och Lisa! Första anhalt var Intersport och byta av mina skor. Butiksbiträdet var lite tveksam först, men jag fick lägga på charmen lite och det funkade haha ;) Dock blev det inga nya skor idag, kunde inte bestämma mig, så det får bli en annan dag. Jag får leva med mina nuvarande skor ett tag till helt enkelt.
Nästa stopp var självklart Mc Donalds sen vidare ut mot Rödeby och Allatorp (Mitt ute i buschen) där det ligger en tatueringsstudio. Lisa skulle tatuera sig, jag och Emma fick vara moraliskt stöd! Vi satt mest och kollade i tatueringstidningar och skrattade en massaa och vissa tatueringar som verkligen var.. hm.. unika haha! Jag blev så himla sugen på att själv gadda mig och det var nog ganska nära att jag impuls tatuerade mig idag :O Tur att plånboken skrek nej! Fast ååh jag ville verkligen :( Nästa gång!

Ikväll har Lisa, jag och liite Joakim gjort chokladbollar. Sen hjälpte jag Lisa att fixa hennes blogg igen, vilken hon hade rört till ganska rejält haha ;* Sen drack vi te, fikade och kollade på TV. Tack för en härlig dag!

Imorgon ska jag jobba på Shop VM 13-18 sen blir det lucia träning. Tight schema imorgon men jag ser fram emot det :D Är lite nervös inför jobbet bara, så mkt nytt att lära sig.. men det ska bli kul!

Godnatt

Sanna vs tvättstugan

Idag steg jag upp i mycket bättre tid än igår men för att citera min lillebror " Du Sanna, du vet inte ens vart du har röven när jag vaknar på mornarna för att gå till skolan!", och visst det ligger nog endel sanning i det han säger. Men varför ska jag stiga upp tidigt, när jag har all tid i världen att sova ut vissa dagar? Detta ska han få höra från mig när han tagit studenten, för även om han vägrar erkänna det så vet jag att han säkerligen kommer bli likadan ;)

Lite efter 11 stack jag och Lisa ner till gymmet för att träna lite mage, dock var det mest Lisa som var duktig med situps, jag satt mest och tittade på och "sparade" krafter till indoor walking passet. När jag kom hem började jag ta tag i smutstvätten här hemma! Det börjar märkas nu att Mamma är bortrest, pappa kan ju inte hinna med allt så jag tog mig friheten att spendera dagen i tvättstugan. Jag var lite orolig först att jag skulle trycka på fel knappar eller att tvättmskinen skulle börja spotta skumm på mig som i alla filmer haha.. Men det gick över förväntan och jag hann med allt jag skulle idag. En bonus var att pappa var väldigt nöjd med mig när han kom hem från jobbet hahaha.

Imorgon ska jag åka med Lisa och Emma till Karlskrona, först försöka byta mina träningsskor som jag får kramp i fötterna av när jag använder, rena tortyren för mina stackars fossingar :O Hoppas det går vägen, har bara haft dem en gång och har de 30 dagars öppetköp så ska det väl gälla också? Det återstår att se, annars är det dyra pengar i havet!

Nu väntar sängen och den nya SOLO tidningen som damp ner i brevlådan idag :*

Besök i Rosengården, Bangkok och filmmys

Lördagkväll och mina tjejor har precis åkt, vi såg på film "Seven pounds" med Will Smith. Det var en riktig funderarfilm och jag tror inte någons öga var torrt i slutet! Jojje kom inom en kortis och sa hej efter jobbet också, det var trevlans :)

Mamma ringde från Bangkok innan idag, det var lite häftigt för man hörde verkligen allting runt omkring, bilar som tutade och en massa annat sorl! Skönt att veta att hon överlevde flygresan dit i alla fall, nu har hon ju bara några kvar... Det var skönt att höra hennes röst och att allt var som det skulle!

Igår kom Filip & Tina och hämtade mig så körde vi till Linus i Rosengården efter att ha inhandlat lite pajingridienser. Filip och jag stod väl för det mesta av bakningen, Linus dukade och Tina gjorde hemmagjord Bigpack glass haha. Sen blev det en massa prat och på kvällen körde vi och hämtade Thaimat, det var aasgott! :9 Det blev en mycket lyckad och rolig dag i fina Rosengården så dit vill jag verkligen åka fler gånger :)

Imorgon blir det slapp, kanske lite övningskörande? och Luciaträning. Men vem vet, det kanske händer något heelt oväntat, den som lever får se ;) Godnatt


Sminkdocka

Idag var jag minsann uppe med tuppen (om ni frågar mig iaf) nämnligen lite innan klockan slog 9! Jag snosade en, två gånger men sen tog jag mig upp, satte på hög musik och piggnade snabbt till. Början på mitt nya morgonpigga liv? Mja vi får väl se, var skönt att inte sova bort hela fördmiddagen för en gångsskull i alla fall.

Klockan 11 var det dags för mitt andra jobbcoach möte på AF där jag kunde skryta lite med att jag faktiskt skaffat mig ett jobb. Oh vad nöjd min jobbcoach var med mig ;) Riktigt hörde hur 40+arna satt och muttrade för sig själva efter att inte ha lyckats med mycket under veckan som gått. Nu var jag lite taskig.. menmen, life is a bitch mohahaha...

Efter det mötte jag upp Sannebanne på lindex där vi shoppade lite ögonskuggor. Äntligen skulle hon få öva sin makeup artist utbildning på mig :D Vi köpte lite (läs: mycket) fika sen kom Mallan och vi åkte hem till mig. Efter ett tag kom Tammy och Kalle också och vi försökte trycka i dem resten av fikan och det gick tillslut haha. Det var väldigt skoj i alla fall och helt plötsligt var det fullt hus hemma också för det kom en hantverkare som skulle renovera badrummet, plus pappa och Joakim.

Imorgon ska jag och Lisa träna på förmiddagen sen ska jag träffa Filip på kvällen, vad som händer där emellan det får den som lever se :) Guudnatt

I can't do the talks, like they talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'll do anything for you
I can't do anything 'cept be in love with you

And all I do is kiss you, through the bars of a rhyme
Juliet, I'd do the stars with you, anytime

And a love struck Romeo, sings the streets a serenade,
Laying everybody low, with a love song that he made
He finds a convenient street light, steps out of the shade
'n' says something like, "You and me babe, how about it?"

Loves it!

Heej :D
My life is great! Så känns det i alla fall för tillfället, inte ofta jag känner så men de senaste dagarna har verkligen varit kalas! Igår ringde telefonen och det var klädesbutiken ShopVM i stan, de hade fått tag på mitt nummer från en kontakt och de sökte en extrajobbare! Jag blev rent ut sagt skitglad! Vad är oddsen att något sånt händer liksom? Så jag cyklade ner där och "visade upp mig" och de verkade så positiva och glada så jag fick hoppa in och provjobba redan idag. Eller jobba och jobba, jag fick en introduktion av företaget, butiken, upplägget och lite kassa. Det verkar jätte kul och jag kan knappt vänta tills nästa onsdag då jag ska få jobba på riktigt där första gången :D Woho!

Mamma har gett sig i väg på sin inköpsresa med jobbet till Asien också, hon åkte igår och kommer hem den 29 igen! Hoppas hon får det bra, jag vet att hon kommer rocka där i bankok, hong kong och alla andra städer/länder hon skulle till! Jag är inte alls avis nej.. Jag har skrivit lista på märken jag tycker om så hoppas lite själviskt på presenter när hon kommer hem igen haha ;P Så nu är det lite mansdominerat här i huset, men det ska jag väl stå ut med i några veckor.. Får hoppas att mitt solsken Filip a.k.a Mr Elbow kommer hit ofta, eller så får jag väl fly till skogarna helt enkelt haha :P

Melissa Horn har kommit med sin nya skiva och den är bra! Har inte fått någon riktig favorit låt än men "Lät du henne komma närmre" och "Jag vet vem jag är när jag är hos dig" är riktigt bra. Även om man blir lite halv deppig av vissa av hennes texter så är de ändå klockrena.

Tänkte avsluta med lite höstbilder på hur det kan se ut när det blir högvatten i viken där vi har båten haha!




Pappa <3


So far so great

Så var det slut på veckan 41 och tiden går snabbt som vanligt!
Igår var jag som sagt på spa med Malin och Jojje, det var hur mysigt som helst, vi var där i tre timmar nästan sen efter det stack vi till Maxi för att fixa grejer till hemmagjord Pizza och äppelpaj. Väl hemma hos Malin var det mest jag och johanna som skötte matlagningen, malin fick leta resept och lägga tomatpuré på pizzan haha ;D Vi troddee inte vi skulle bli mätta på den pizzan vi gjort så vi gjorde en till.. fast det var mer mättande än vi trodde så det blev inte så mycket ätande av den andra, men Malins pappa blev glad för då fick han lite gott haha!

Sen efter några timmars prat, skratt och fotbollstittande så kom Filip och hämtade mig. Det mesta vi gjorde från och med då tills idag var nog, tv,sova läänge,slappa,mer tv, slappa igen.. osvosv. En riktigt härlig slappdag med andra ord :) Jag tog i alla fall inte täcket i natt men däremot puttade jag ut den stackarn så han fick ligga längst ut på kanten av sängen.. förlåt haha :P :*

Vid fem tiden var det dags för den första Luciaträningen. Våra luciamammor drog i genom alla detlajer vi behövde veta, hur schemat på ett ungefär skulle se ut. Sen sjöng vi alla sångerna. Jisses, nu förstår jag verkligen varför det här kommer behöva så många repetitioner, det är många sångtexter och stämmor att lära sig! Men det kommer nog bli hur kul som helst :)

Nej nu ska jag fira slutet på en bra vecka med något gott, ska se vad jag kan fixa ihop, sen ska jag kolla på 2 fast 2 furious som jag missade igår men spelade in (y)

Got dynamite

Romantisk middag för två

Igår kidnappade Lisa mig! Jag fick direktioner att ta på finkläder och att komma ner till henne kl kvart över 6, mer fick jag inte veta! Så det var bara att lyda haha! Lite över 6 fick jag framkörning till huset och det bar av i riktning mot stan. Lisa parkerade allra längst bort i "city" så vi gick förbi en massa ställen och jag hann både tro att att vi skulle gå på bio och att det skulle bli en helkväll på solariet hahaha ;) Men så svängde vi in på resturangen Garlichouse! Lisa hade bokat bord och tänkte bjuda mig på 3 rätters, som en försenad födelsedagspresent :D Det var super mysigt och gott som bara den! Sen blev det Idol och Fast and Furious. Så tack Lisa för en super kväll <3

Sen jag skrev sist så har jag också fått prova på hur det känns att vara med i Top Model haha ;D Nej inte riktigt, men alla Luciakandidater fotades för tidningen i torsdags (kommer i tidningen nån gång efter den 24 oktober) och efter det sa fotografen: "Jaha tjejer! Då byter vi bakgrund här, tar fram lite strålkastare och Carolavinden så ska vi ta en massa bilder på er bara för skojsskull!" Alla trodde han skämtade, så vi skrattade glatt med.. Men inte då, han började stöka om hela studion och satte fram att han sagt. Sen började vi ta en massa bilder. Det var ritkigt kul, men svårare än jag trodde haha. "Vrid huvudet så, ner med hakan lite, titta här, sätt armen där....osvosv" Jag känner redan att hela den häör Lucia grejen kommer bli riktigt rolig. Tur att Mormor tvingade dit mig haha!

Idag ska jag på Spa med Jojje och Malin! Är liiite rädd för att skada mig igen som förra året.. Drog ju dit som bara den i trappan till bubbelpoolen, blåmärket jag fick i svanken efter att han flugit en meter upp i luften och slagit ryggen i trappan var inte att leka med. Så i år tänker jag helt enkelt klä in mig helt i bubbelplast, eller så får malin och Jojje bära mig ner för trappen ;)

Dags för städning! See ya :*



Luciakandidat

Var på uttagningen för Ronnebys Lucia igår, det gick tydligen bra för ca 21.40 ringde LuciaMamma Therese till mig igår och sa att jag kommit med. Trodde jag inte kommit med för de sa att: "Ringer vi inte innan halv 10, har ni inte kommit med" Och dumma Filip var taskig och lurades hela tiden! "Sanna, det ringer!!", "Va! Gör det??", "Neeh.." Han han väl lura mig en två tre gånger haha den dummern!
Så ja, nu är jag Luciakandidat och klockan sex ska alla fotas för tidningen :) Jag tror att vi kommer få det riktigt kul, 3 utav tjejerna känner jag riktigt väl så det kommer nog bli skoj! Dock skiter jag nog i om jag blir Lucia eller inte, ser bara detta som en kul grej! Har jag lite att syssla med nu i höst haha ;D

Idag steg jag upp med tuppen! Liite över 8 bara, har typ inte varit uppe så tidigt på flera måndader haha! Okey, det var kanske inte frivilligt, Filip skulle upp och jobba så tänkte att jag lika gärna kunde stiga upp jag med :P

Vid 11 var jag på mitt första grupp jobbcoachmöte! Jag kom försent.. ovanligt haha, jag är sån sjuk tidsoptimist det är hemskt! Men de blev inte arga på mig som tur väl var (y)

Neeh nu måste jag göra mig iordning, man kan ju inte se ut hur som helst när man ska vara med i tidningen hahahha (skämt o sido) Hej svej :D

But you're so hypnotizing
You've got me laughing while I sing
You've got me smiling in my sleep
And I can see this unraveling
Your love is where I'm falling
Catch me


En liten förändring

Hallå där!
Det var några dagar sen jag skrev nu, har jag fått lite bloggtorka igen kanske? Eller så har jag förhoppningsvis ett liv att leva istället för att skriva en massa trams här? Vi hoppas på det andra alternativet..

Sitter här och är lite nervös nu! Eller nej, jag har lovat mig själv att inte använda det ordet i sånna här sammanhang längre, jag har till och med hört att det är vetneskapligt bevisat att ordet "nervös" bara gör en ännu mer stirrig. Så från och med nu ska jag säga "pirrig" istället, mycket trevligare :) Andledningen till att jag är pirrig är min mammas och mormors fel! De har skickat in mig till Ronnebys Lucia 2009 och imorgon är det uttagning till det. Mormor sa att antingen så gör jag detta för henne eller så tänker hon inte sponsra mitt körkort! Haha så det var bara att acceptera :P Fast visst tror jag att skulle bli roligt om jag blev antagen! Vi får väl se hur det går haha..

Idag har jag klippt av mig mitt långa hår! Alltså inte allt, men det är en stor skillnad mot innan. Alla kanske inte skulle tycka det, men när jag drar handen genom håret så "tar det slut" jätte snabbt haha. Dock trivs jag ganska bra i min nya frisyr, måste bara vänja mig vid den :) Hade funderingar på att bli brunett igen men så blev det inte, tur det för det skulle ha blivit en himla massa krabb om jag ångrat mig sen och ville bli blond igen :P Dagens Ilands problem?

Här är i alla fall en "before and after" Att sola med Lisen imorgon är nog inte någon dum idé det haha ;)







RSS 2.0