Keep running up that hill

Hejje!
Den här veckan har jag varit ett flitig jobbarmyra! Okey jag har väl haft ganska härliga tider, men det var länge sedan jag hade 4 dagars jobb på raken och det är väl bra eller? DET tycker i alla fall jag! Jag kan behöva lite pengar haha.. Snaart är det måndag och då rullar det in pengar på Sannas konto, det gillar jag verkligen! Inga onödiga köp från och med då, mitt nya namn blir Spara (y) Wish me luck! :O
I torsdags blev det en liten annorlunda frukost: Thai Buffé! Filip var snäll och bjöd mig :) Det var underbart gott och hade det inte varit så "tidigt" på dagen för mig så hade jag nog ätit ännu mer än jag gjorde :P Så det var värt det att gå och stinka lite Thaimat-os på jobbet sen!

Det läskiga Vildsvins-monstret har varit här utanför mitt fönster, medan jag sov! :O Grävt stora hål och vält ner krukor. Jag märkte ingenting, men usch vad rädd jag var natten efter, inbillade att jag hörde en massa saker haha. Fattar inte att de inte skjutit den än?? "Svårt att få tag på" säger de. Men snälla nån, gå runt husen på enbärsvägen mitt i natten så ska ni se att den står och tuggar på en och annan blomkruka! Men neej, vi väntar nog tills den anfaller någon på riktigt va? ;)

Imorgon är det min sista jobbardag för den här veckan! Och efter det skyndar jag mig hem för att klä ut mig. "Heaven and Hell" tema på Club Mingel i Karlshamn. Kan inte bestämma mig vad jag ska spöka ut mig till bara, har en djävuls-outfit klar.. men jag har redan varit det än gång. Så det hade varit kul att satsa på Heaven temat istället, meeen jag har nog inga kläder till det? Hmm.. ja vi får se vad det blir imorgon. Ska bli roligt med en temafest iaf, som studentfesterna. Ååh :') Studenten <3
INNAN vi ska ut imorgon så blir det inflyttnings middag/fest hos Fanny! :D Kommer nog bli galet, så kameran får nog följa med för en gångs skull ;) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, lite sent tycker ni? En underbar tid för en dusch tycker jag! 

And they'll say told you so, we were the ones who saw you first of all
we always knew that you were one of the brightest stars



Sjukt dryg helg!

I fredags fick jag feber och det har hållit i sig HELA helgen! Grymt drygt. Jag skulle ha träffat Sanne, Fanny och Anna igår men det blev ingenting av med det.. Jag hatar verkligen att ha feber, man blir som en levande död, ser ut som ett spöke och lunkar runt som en zombie haha. Orkar inte lyfta ett finger. Så min helg har bestått av sovande, slappande, film, serier, dator osv... Inte kul! Nu känner jag mig dock lite bättre och har varit feberfri nästan hela dagen (y) Idag har jag haft en Skype date med Frida också! Pratade i en timme om en massa grejer, kändes skönt att höra hennes röst lite :) Men vips så fick de strömavbrott och det bröts, men vi får snacka snart igen!
Tur att Filip lämnade serier till mig innan i veckan, annars hade jag nog dött av tristess denna helgen :O Har plöjt genom nästan hela säsong 4 av Prison Break, bara 3 avsnitt kvar som jag ska ge mig på efter Johan Falk ikväll! :)

Jag hoppas på att nästa vecka blir en bra en i alla fall :)

Glee :)

Musik som berör

Snubblade över denna låten på YouTube nyss!


Förövrigt sitter jag här och skakar som ett asplöv, feber har jag också. GREEAAT......

Keisha - Your Love Is My Drug

Helluuu!
Igår träffade jag Lisa, vi stack ner till stan och testade kebab på Andra Våningen, rätt gott faktiskt! Efter ett par konstateranden om saker vi irriterade oss på på hemmaplan så brast vi ut i gapskratt i bilen haha, helt galet! Vi stack ner till Maxi för att handla lite nödvändigheter, som slutade med en Ben & Jerry's Halfbaked!! Mums :9 Åkte hem hit och glufsade i oss den och snokade runt på facebook. Vi kollade på massa YouTube klipp med galenskaparna haha, VM i gymnastik och Inte bara glögg, är oslagbara MUUMMAAAAAH!!!!

Efter att Lisa lämnat mig kom min lille Fille. Han hade varit och tömt sig på blod på sjukhuset! Vad är det med Petersson sönerna och välgörenhet? :P Iaf så hade det nog slagit lite slint för honom, började sjunga en massa gamla låtar, "Fader Abraham" bland annat haha! Aja, inte mig emot jag hade roligt ;) När Filip var tvungen sitta vid datorn en timme tog jag tag i körkortet och la mig för att läsa i teoriboken!! Tog mig genom 50 sidor, sen fick det räcka.
Vi kikade lite på Hem till Midgård och sen på en mycket annorlunda film, Åh nu kommer jag inte ihåg vad den heter ju! Den var rörig och riktigt oförutsägbar i alla fall. (y)
Imorse ringde Gert Fylking till Filip haha! Han ville ha tag i Jim i Thailand, för att han skulle vara med i Rix MorronZoo!! Ganska coolt ;D På fredag kl 07.45 kommer Jim och Maria vara med i programmet. Då blir det upp tidigt och lyssna.

Keishas nya album "Animal" Är riktigt bra!


I've made up my mind

Efter att den fruktade och omtalade Påtorps-Vildsvinsgalten med 15cm betar bestämde sig för att dyka upp på min gata i fredags OCH jaga min lillebror, så bestämde jag mig för att fly upp till Eringsboda tills skyddsjakten var över! För där uppe i skogarna lär det ju inte finnas några vildsvin eller så..

Kom hem till familjen Petersson, där det var liv i luckan som vanligt haha. Eftersom storebror Jim drar i väg på sin långresa till Asien på måndag för att åka 300 mil på longboard, ville pojkarna hitta på något kul. Så det blev bowling i Ronneby och brödrarkampen var igång haha. Lite jobbigt för vinnarskallarna när det gick "dåligt", men desto roligare för mig att kolla på haha :P För mig gick det rätt kasst, kom sist, men fick in iaf 2 strike plus en som Filip omedvetet gav mig mohaha tack ;* Efter bowlingen stack vi och käkade på Valentino, kebabtallrik för min del och det var riktigt gott.
Väl hemma igen spelade vi "Plump" och jag sög på det också, brukar annars vara bra på det, men var väl lite ringrostig för det var ju ett tag sen man satt i Cafeterian/Studiehallen och spelade med hela gänget. Dessutom körde de med minus, så jag slutade på -110 tror jag.. Som sagt, någon ska alltid sluta med 3siffrigt haha ;D 
Idag... var jag riktigt trött på morgonen, sov knappt något på natten och låg mest och snurrade. Filip sov däremot som en stock, sussade sött och låg alldeles stilla för ovanlighetens skull. Ombytta roller? :P Men,men sååå kan det va ibland. Vi spelade Xbox sen, Lego starwars men tröttnade rätt snabbt efter att ha kört fast. Efter det var vi ute och gick en sväng i blåsvädret, jag börjar kunna lokalisera mig nu, snart kan jag nog hitta runt själv ;D Inte för att jag hade tänkt gå på upptäcktsfärd ensam, men man vet ju aldrig vad som händer haha!

Angående rubriken.. Jag har gått och stressat över det här med Au pair-andet i USA ganska länge nu! Varken vetat ut eller in. Velat åka, men inte vara borta ett helt år (Vilket man måste med det förlaget jag skrev in mig i). Så slog det mig, med lite hjälp av mamma, att kanske det inte är själva "Au pair året" som lockat mig utan mer att få uppleva landet USA. Jag vill inte åka bort och ta hand om en familjs barn i ett helt år! Nej, jag vill åka dit och verkligen få uppleva landet utan att ha jobb anknutet till det. Så därför har jag bestämt mig för att till hösten åker jag över till Dallas, Texas och min pappas bästa barndomsvän Henke och hans familj i ca 1 månad! De har länge sagt att jag jätte gärna får komma och bo hos dem om jag vill. Så varför inte? Det är ju det jag vill egentligen. Kanske även ta ett inrikes flyg och besöka New York eller någon annan stad som lockar mig :)
Ringde till min kontaktperson på Cultural Care och avsa mig allt och bad dem ta bort mig ur registret! Så nu är det inte bara som jag säger, utan såhär ska det bli och jag ser fram emot det något enormt! Booyaaah

Godnatt! Nu ska jag somna sött till alla Gleelåtar ^^

Sanna VS Vuxenlivet 0-3

Steg upp kvart över sju idag, skulle till läkaren. Tyckte jag var duktig som steg upp så tidigt, dock när jag kom hem halv 10 igen när jag både städat rummet och slängt kläder i smutsen blev jag helt förslappad. Gick och la mig i soffan för att "vila" några minuter, men det slutade med en tupplur på 2,5 timme. Suck, jag som hade tänkt vända om dyngsrytmnen igen.. :P
Idag har jag tagit på mig rollen som hemmafru!
Mitt lilla ärende i stan och besök till AF (som var stängt) som skulle ha tagit max 15 min, slutade i 3 timmars handling med Päronen! (0-1) Tanka, handla mat, mer mat på två andra ställen, batteriladdare, hårfön osvosvosv... Min mage kurrade som bara den, hade inte ätit sen halv 8 och de flesta vet ju hurdan jag blir när blodsockerhalten åker ner på noll, ingen drömdotter precis, enligt mamma och pappa iaf haha! Det slutade med att pappa tryckte 20 kronor i näven på mig och gav mig order att gå köpa en korv med bröd.
En liten gubbe bakom mig i kön tyckte att jag hade fina naglar hahaha, sen började han babbla om att han ätit mycket korv i sina dar, men aldrig provat "french hotdog". Haha så söt, jag sa till honom att han borde prova den och det gjorde han, tänk så förändrade jag hela hans framtida korvätning nu? Vem vet ;D

Väl hemma igen satte jag igång att tvätta kläder eftersom att mina föräldrar verkar ha glömt hur man gör under den senaste veckan och jag började ha mindre och mindre kläder att välja bland i garderoben. Så jag tänkte att då får jag ta tag i att själv! Jag börjar blir kung på att tvätta kläder nu, går som smort! Har till och med handtvättat endel idag.(0-2)

Mitt i allt tvättande hörde jag mig själv erbjuda mig att laga maten idag! Huuh? :O Sen när har det hänt? Det blev faijtas och familjen var mycket nöjd. (0-3)

Imorgon ska jag träffa hela tjejligan! De kommer hit på kvällen, så blir det fika och en massa snack. Can't Wait :D Får se om jag är snäll och bakar något innan de kommer, beror på om vi har grejer hemma att baka med.. Vi får la se ;)


New life and new goals

Igår åkte jag upp till EringswinterBodaland, Filip och jag kollade på 2 gamla disneyklassiker Atlantis och Tarzan, helt underbara filmer! Idag gick vi en runda i det kalla men underbart soliga vädret. Det var duktigt halt och jag höll på att dra ett par gånger, men jag lyckades hålla mig på fötter hela promenaden, vilket förvånar mig ganska mkt :P Vi var lite våghalsiga och gick på isen över sjön också. Ja, det är som "Välkommen till Eringsboda" skylten säger, en by med upplevelser haha =D

Har träffat mina älskade lussetjejer ikväll också, vi har bytt allas bilder, ätit en massa skräp och spelat "Med andra ord" ett riktigt roligt spel! Det var härligt att träffa alla igen, när man har träffats så intensivt i flera veckor blir man som en liten familj. De var bara våra lussemammor som saknades!

Ikväll gav verkligheten mig en mindre käftsmäll, på flera punkter. Det hela lades fram på ett dåligt sätt och jag tog åt mig på ett sätt som inte bara förvånade mig, men ja.. nu kan jag ju skriva till hyperventilering i CV:t haha. Väntade på att det skulle komma en brun papperspåse flygande som jag kunde andas i, som i alla filmer. Men nej sånt händer inte i det verkliga livet, det livet som jag tror jag ignorerat ett tag nu, jag har levt i min egna lilla bubbla.
MEN nu är det slut med det här, imorgon börjar mitt nya liv, fast det känns mest som två.. Japp så får det bli, lätt som en plätt (y) ;)



2010

Det kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid att inte skriva 2 nollor bara på rutin tror jag haha! 2010 har i alla fall en härlig klang tycker jag, dock känner man sig gammal över att kunna säga " för 10,15,20 år sedan..."
2009 var ett år med mycket blandade känslor, både bra och dåliga! 2009 var liksom ett IT år känns det som: sista året på gymnasiet, studentfester i all ära, studentdagen, bal, luciakandidat, skivsläpp ;) haha, har träffat en massa nya goa vänner och Filip såklart :)

Igår började vi nyår med middag hemma hos Rebecca och Dennis. Damerna fick stå för matlagningen, otippat haha, eller ok Filip tärnade kycklingen.. Det blev fajitas! Riktigt mumsigt :9 Jag var lite rädd att alla skulle bli matförgiftade eftersom att jag fick uppgiften att steka kycklingen. Men så vitt jag vet lever alla idag? ;) Sen började det drickas och vi drog fram ett spel, män mot kvinnor eller något hette det. Lite drygt att tjejerna typ bara fick bil och vapen frågor när killarna fick mycket enklare! Men vi kunde endel iaf ;D 
Efter en massa strul med taxi som körde ifrån oss och en massa minusgrader, tog vi oss med hjälp av mamma till en mini fest i påtorp. Där firade vi 12 slaget och det blev ett bra ett :) Sen tog jag på mig Mammarollen för resten av kvällen/natten. Stackars Rickard, tyckte nog mest jag var jobbig haha. Men jag kan inte hjälpa det, blir sån när folk inte mår bra! Det blev en mycket bra nyårskväll i alla fall så jag är supernöjd! :)

Idag har det varit en riktig slapp bakisdag! Filip jag och Rickard kollade på Hitta Nemo, fast den började hacka när det var som mest spännande haha ;P

Nej nu babblar jag bara! Tack för ett bra år, tack för en bra nyårskväll och jag HOPPAS verkligen att 2010 blir ännu bättre :D

RSS 2.0