Onsdag 300909

Idag är det sista september och imorgon är det officielt höst! :( Blääh.. Kallt var det idag också när jag trampade till stan för att göra en helrenovering dvs få massage. Ooh det gjorde ont som f*n idag! Men det är en sån befriande känsla efter, helrenoverad som sagt haha.
Strosade runt lite i stan efter det, köpte dock inget, jag stod emot! Sen i gallerian stötte jag lite oväntat ihop med en snygging och det tog mig en sekund eller 2 innan jag kopplade att det var pojkvännen min haha ;)
Cyklade hem igen och var lite duktig, städade, sorterade tvätt i tvättstugan (även de kläder som inte var mina) så pappa var nöjd med mig när han kom hem! Sen stack vi iväg och övningskörde, jag fick MVG hahaha ;D

Imorgon blir det fika med brydarna, sen möte med min nya jobbcoah, haha ja jisses vad har jag gett mig in på? Är helt lost, men vi får väl se hur det går, han verkade positiv och trevlig i alla fall (y)

Nu ska jag fixa lite kvällsmat till Idol och jag hejjar på Erik!

Dagens spotifybästa:
The story - Brandi Carlile
4ever - The Veronicas
Insomnia - Craig David
Now I'm that bitch - Livvi Franc ft. Pitbull

Smoooothie

Hellu!
Jag och Lisa har från och med i lördags börjat våra nya och hälsosamma liv! Gjorde äntligen en comeback på gymmet och började med "Indoor walking", ett halvtimmes pass men det var svettigare än en bodystep pass på 55 min! Så jag och Lisen tog oss dit idag också, jäklar vad man kommer få vältrimmade ben, rumpa och kanske också armar av detta (y) Efter träningen gjorde jag mango & jordgubbssmoothie, plockade bort den otäcka ananasen! Vet inte riktigt om det är min grej, kom på mig själv med att dra på överläppen när jag drack, vilket jag har en konstig vana att göra när jag dricker något som inte faller mig i smaken.. haha. Men jag tog mig genom hela så jag ska nog vänja mig för det känns nyttigt och passar bra in på mitt "nya" liv ;)

I lördags åkte jag upp till skogen till Fille. Det blev film: "Rosa Pantern 2", popcorn, nya Lindt chokladen med smakgaranti (dock höll den vad den lovade, så inga pengar tillbaka där haha), Xbox360 med fightingspel och fyrhjuling och jag vann faktiskt några gånger, Joda i mitt hjärta haha ;) Söndagen bjöd på Idolmaraton som vanligt haha :P Pappa kom och hämtade mig och det var dags för 70års middag hos momor och morfar. Åh vad jag saknat morfars goda maaat! Det var så länge sen vi var där på middag och mormor har inte varit piggare på flera år, det gjorde mig så glad att se henne så, det är min gamla goa och listiga mormor som kommit tillbaka igen :') Hoppas hon får hålla sig frisk länge denna gången..

Dagens spotifybästa: Sean Kingston - Face Drop

Nej nu får jag springa och göra lite nytta någonstans! Ha en bra måndag :) Pusss



Pokerface mamamamaaaa!


Noddin' my head like yea

Igår var det tisdagsmys hos Anna tt, (alltså OLW reklamen har hjärntvättat hela svenksa folket haha!) vi såg på Idol såklart, sen film "Crash". Vi åt en massa också, jag som hade börjat mitt nya hälsosamma liv och allt. Efter 10 min hade vi nästan länsat allt och då var det 50 min tills Idol skulle börja! Det är illa alltså.. Men gott vare ;)

Imorse skulle jag gjort min comeback på gymmet! Men så blev Lisa stackarn förkyld, och jag somnade om igen som vilken törnrosa som helst och när jag vaknade igen var motivationen helt borta.. Och jag som skrev det på facebook och allt piiinsamt haha neeh. Men fattar inte vrf det ska vara så svårt för mig att ta mig dit haha. Får hoppas att Lisa blir frisk snabbt :D

Cyklade ner till stan i halv storm, så lite träning fick jag, och mötte upp tjejerna för fika. Satt på J&H i tre timmar och hade det trevligt!
Jag har övningskört idag också (hör o häpna) det var flera månader sen sist, så det var nästan som att börja om på noll.. igen! Men oh så bra det gick, pappa blev riktigt förvånad och det var han inte ensam om, tror till och med jag överträffade mig själv lite där (y) Nu är jag på G och jag ska fan i mig ha körkort innan årsskiftet, så är det bara!

Nu sitter jag här och funderar på om jag faktiskt ska dra ner till gymmet imorgon i alla fall.. Man kan ju alltid ställa klockan så får jag se hur det känns imorgon bitti? För såhär kan det inte fortsätta, börjar jag inte träna på allvar snart kommer jag väl rulla fram till Jul hahaha!

Har fått en ny "Miley" favorit låt! Texten är väl lite B men låten är hur skön som helst. Party in the U.S.A heter den.

/ S


Lycka till i Göteborg Sannebabe!

Män som hatar kvinnor

Usch, har äntligen kollat på den filmen nu! Visst den var verkligen hur bra som helst men våldtäcktsscenerna gick jag ifrån för jag mådde fan psykiskt dåligt av dem, usch. Så det var som när man var liten och inte fick se på de "farliga" scenerna då mamma/pappa ropade ner en igen när de var över haha.

Idag ringde klockan tidigt och kl 10 kom Jojje och Mathias och hämtade mig, skulle in till Karskrona och fixa handbollsskor till JK och sen möta upp Annie för lunch. På fiket satt vi och tjuvlyssnade på folks konversationer, och man fick höra endel saker som man kunde dra liknelser till Anna Anka enligt Jojje haha! Blev en riktigt lyckad Karlskrona tripp och nej jag köpte faktiskt ingenting förutom maten! Dock hittade jag också ett par träningsskor som jag blev förälskad i, kanske åker in nån gång i veckan och köper dem för det är faktiskt en sak jag behöver! Jojje och jag begravde oss i Everest jackor också, man kunde nog gått vilse i dem!

Har fixat lite med CV och bett om arbetsgivarintyg från Mairo idag också. Är lite trött på att vara "mellan två jobb" nu.. eller det är ganska soft i och för sig.. men pengarna rullar ju inte precis in på band av det :/ Ska på något jobbcoach möte på AF nu i veckan har jag för mig, det ska på ryktes väg vara ganska meningslöst, men med tanke på att jag inte har något bättre för mig känner jag mig tvingad att gå dit ändå ;P

Kul att sova själv nu då, jag blir helt knäpp av sånna här filmer, eller mer av skräckfilmer, usch vad jag hatar dem! Nu skulle Sköldis varit här och agerat vaktsköldpadda haha. Nightynight :*

Erik Hassles album blev dagens spotify plåga! <3

A bump in the road

I fredags var jag och Lisen i Karlskrona och shoppade, det blev lite dyrare än jag bestämt mig för men jag köpte bara sånt jag egentligen behövde (a) Jag drog med henne till Subway, vilket var uppskattat ;) Sen lärde hon mig äta Mcflurry med smarties och kolasås haha! På kvällen blev det födelsedagsfest hos Anna med brydarna, det var kulkul, földe dock inte med ut sen.

Igår var jag med Mamma och Kicki på Bomässan i Karlskrona, den var väl inte vad jag förväntade mig men jag fick fika efter så det var värt det haha :P På kvällen kom min pojk hit. Kollade färdigt på Highschool musical 3 och lite annat. Tog tydligen allt täcke inatt också så den stackarn fick ligga och frysa.. förlåt :*
Vaknade duktigt sen idag, kvart över 12, så har varit helt seg hela dagen. Det blev Idolmaraton denna söndagen också och den första julreklamen för i år dök upp också! Blääh jag vill leva kvar i sommaren liite till :(

Åkte upp till Frida för att säga hejdå idag. Usch det kändes lite jobbigt faktiskt! Men jag önskar henne all lycka! Hon kommer säkert få det hur bra som helst det är bara jobbigt för alla som måste stanna kvar här. Så jag måste fixa Skype nu så jag kan prata med min babe!

Imorgon ska jag till Karlskorna igen för 4de gången på en vecka tror jag. Denna gången blir det med Jojje och kanske Annie om vi får tag i henne :P Men det blir nog bara en fika för min del, det är inte lätt alltså, är inte van vid att behöva hålla i mina pengar såhär hårt! Menmen det ska väl jag fixa eller?...

Nej nu får jag hitta på något, fast känns mest som att jag vill sova, men klockan är bara 8 så det känns lite väl tidigt!

Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle





CHA CHA!


Eyes on fire - Blue Foundation..

..är en skum låt som jag har fattat tycke för!
Igår natt kom det hit en pojk på longboard det var trevligt. Försökte mig på att åka lite idag, det gick väl sådär.. Jag ramlade i alla fall inte, fast det lilla jag åkte så var det kanske inte så stor risk att jag skulle hunnit dra dit? Eller i och för sig är det mig vi snackar om så det kunde nog varit mycket möjligt egentligen!
Jag gav mig på att baka idag, kladdkaka, det gick bättre än att åka longboard! ;D Mumma blev det.

Imorgon ska jag och min böna Lisa åka till Karlskrona och kika lite, det ser jag fram emot :) Sen blir det party i Karlshamn, bartenderbruden Anna fyller 19 år. Grattis i förskott!

Något lite halv skumt har börjat hända mig. Nästan varje gång jag kollat klockan när jag suttit vid datorn har den varit: 22.22, 00.00, 11.11, 15.15, 20.20..... osv. Har hållt på såhär i flera dagar nu och det börjar bli lite läskigt haha. Och NEJ jag sitter inte och väntar på att det ska bli de klockslagen. Fanny trodde att det var något tecken haha, undrar vad bara :P Det återstår att se! Det positiva med detta är att jag har kunnat önska mig något ganska många gånger, hoppas det slår in då nu när det hänt så många gånger ;) Man vet ju aldrig..

Yeah we're gonna let it slide



Femtonde september

Hellu
Mina brudar stack för en stund sen efter en härlig myskväll med pizza, idol och film! Dock var det ganska många som bangade pizzan, meen då blev det mer till oss hungriga stackare haha. Det blev filmen "Seventeen again" och de flesta brydde sig nog mer om att dregla över varje scen med Zac Efron än att bry sig om själva handlingen ;) Men den var bra! 4 av 5 toast (y) Det var så länge sen vi träffades hela gänget så det blev nog lite extra trevligt ikväll.

Har också hunnit träffa Lisa idag vilket alltid är lika uppskattat och förhoppningsvis gjorde jag hennes dag lite lättare, hon gjorde i alla fall min det :) Sen har jag dammsugat hela huset, plockat ur och i diskmaskinen, tagit ut sopor, putsat speglarna och en massa annat som jag borde få vuxenpoäng för haha ;P

Nej nu blir det sängen och "Ljudet av ditt hjärta" (tredje twilightboken). Jaja, ALLA tjejer älskar twilight och jag är en utav dem. That's just the way it is :) Gooodnight ***


Måndag 14 september

Ny vecka, nya möjligheter? Jag började i alla fall min vecka med frulle hos fröken Claesson, trippade sömnigt ner till henne vid 10 imorse och hade en riktig mysfrukost med en massa prat, sen kollade vi på min film från studenten och båda fick gåshud upp i kinderna! :)

Allt känns lite upp och ner just nu! Alla frågor man får om framtiden.. Många i min närhet stressar mig som fan med det. Vad ska du göra nu? Vad händer med USA? Hur går det med jobbletandet? Heltidsjobb, deltidsjobb? Ta ditt körkort! Vaddå, vet du inte vad du vill jobba med? Ska du inte börja plugga till våren då? Resa måste du göra nu när du har tid! Osvosvosv..... Det tar aldrig slut! Ju fler frågor jag får ju mer förvirrad och osäker blir jag! Jag har alltid vetat att jag ville ta minst ett år från skola och plugg, men jag hade inte förväntat mig att det skulle bli såhär. Det är liksom "inte okej" att säga: Nej, jag vet faktiskt inte vad jag vill göra det här året och nej jag vet inte än vad jag vill jobba med i framtiden! Så fort man säger det så lyfter folk bara förvånat på ögonbrynen.
Det ända riktiga målet jag hade med det här halvåret var att ta mitt körkort, men nu känner jag mig hur stressad som helst med att hitta jobb,plugga,resa... Jag kommer ha hela livet på mig att jobba, varför måste alla stressa så mycket med allt? Jag blir helt knäpp på det här!
Skönt att jag har fått prata om det med Mamma och Lisa i alla fall, de har fått mig att slappna av en del för igår efter att farmor åkt hade jag seriöst panik och visste inte vart jag skulle ta vägen. Tack <3

Imorgon kommer mina brudar hit för en första filmkväll med nya TVn, Pizza och Idol blir också! Ska bli kul som faen (y)

/ S

I don't know what I want, so don't ask me
Cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road, im just walking
Trying to see through the rain coming down


Back on track!

Nu har tillräckligt många av mina vänner klagat på att jag inte uppdaterat här på länge, så det var nog dags nu! Efter Kos var jag sjuk i lver en vecka och isolerade mig här hemma, vilket resulterade i att stora delar av min finafina solbränna försvann lika snabbt som den kom. Här ligger man och kämpar på stranden i en vecka och så försvinner allt ändå några dagar efter man kommit hem (y)
Jag låter nog vad som hänt de här veckorna vara ouppdaterade i bloggen, tänker inte skriva en bok precis! Så in med det nya istället! :)

Igår var det avskedsfest för mitt hjärta Frida. Det började med "VIP" middag, tacosoch sen cheesecake till efterrätt. Frida hade gjort så fint med rosblad på bordet, tända ljus och en massa mys. Hon fick present av mig och Jojjsan, ett armband och två rosa rosor. Efter halv 9 drog allt igång och det vimlade in folk, bara en massa glada, taggade människor. Vissa var väl lite väl taggade kanske och lite väl jobbiga och klängiga. Men Annie och jag fixade en taktik mot detta hahaha. Vilken fest det blev! Troligen den bästa hemmafesten jag varit på på flera år :) Vissa sprang runt med stora hål i byxorna, "fader abraham" spelades flitigt, det shotades, dansades och sjöngs.
Sen vid 12 tiden tyckte jag och Richard det var dags för natti så vi försökte få tag i taxi, vilket var svårare än vi räknat med. Men så vips så dök det upp en taxi på Svetsaregatan och vi var snabba med att hämta Annie och Filip, för att sedan haffa den. Natti var ganska folktomt och vi behövde inte precis trängas på dansgolvet, men se fylldes det på. Träffade min brudar också (y) Sen dansades det hela kvällen, så mycket att det slutade med att jag och Filip traskade hem barfota genom påtorp av skoskav och "högaklackar ont". Undrar vem som hade vad? Lyckades också väcka halva huset när det var dags för nattamat.. menmen. Det blev en riktigt lyckad kväll i alla fall :D "Shake that ass in the grass in the ......" <3

Idag har det slappats, kollats på Idol maraton, ätits äppelpaj och den godaste kebabpizzan jag smakat! Sen kom farmor och bjöd på sockerkaka också.. Faaan nösta vecka är det jag som börjar träna på heltid!!

Oj vad långt inlägget blev nu, ingen kommer ju orka läsa detta! Men å andra sidan kan ingen klaga på dålig uppdatering nu i alla fall ;) Puss åh Hej!

Värdinnan och jag <3


Annieshake och Sannashake ;D





























Charmtrollen Richard och Filip


Schkåål


RSS 2.0