Köffe

Tjenixen
Full fräs utan gräs just nu haha, fast inte så mycket i skolan dock, eller jo projektarbetet men det tar jag lite pö om pö ;) Händer mycket andra grejer och jag känner att jag har varit väldigt social den senaste veckan, umgåtts med folk jag tycker om, har verkligen saknat att bara hitta på saker med vännerna! Sen har jag tränat en massa, ooh vad jag tränar, nu är jag igång igen! Snyggast på beachen 2009, it's on! ;)

Dagen har jag spenderat i skolan 2 lektioner sen kom fröken Bergman och hämtade mig. Först var vi lite hundvakt till Frasse, så sjukt söt! Sen drog vi hem till Frida, käkade spaghetti och kollade på Johan Glans, " Gå och bajsa så släpper det nog" ;) Efter det drog vi ner till gymmet och pumpade i 1.5h, duktigt av oss!

På fredag hoppas jag på bio, har ju trots allt TVÅ biobiljetter som går ut i februari så ja..... ;) Sen hoppas jag även på fest på lördag, är sjukt sugen! Får se hur det blir :)

Nej, nu ska jag öva sångläxan, Agnes - What a feeling
Tjo!


Money is funny in a rich girl's world

Fick en MASSA pengar igår yeai!!! :D Först lönen för att jag tränat småtjejerna höstterminen, sen kom min lön in från Mairo och nu är jag glad över att jag erbjöd mig att hoppa in de gångerna de andra blev sjuka på jobbet! Trodde det kanske bara skulle bli max 1000 kr extra men icke sa nicke, det var lite till ;) Och nu har inte ens studiebidraget kommit än så pang på rödbetan rik blev jag hahaha... :P Men jag har fan slitit som ett djur för de pengarna så det är jag faktiskt värd!

Men iaf, naturkunskapsprovet gick väl, tja vet inte har väl skrapat ihop ett G i alla fall hoppas jag. Efter skolan blev det fika på andravåningen men tjejerna, sen gick jag och Malin till Britta och var där i flera timmar kändes det som, fast hon var ganska söt igår faktsikt haha. Sen följde jag med Malin hem åt chokladpudding och sjöng singstar för första gången! Malin den räkan, hon vann med några ynka poäng varje gång, men jag får skylla på att det var första gången ;)
Vid 6 tiden trampade jag vidare, till Tessan i gula huset som pappa säger haha:P Vi käkade och snackade en massa, man märker inte hur mycket man faktiskt saknat en person fören man ses.

Idag har jag tjänat in ännu mer pengar på Mairo, inte helt fel :) Snart ska jag ner till stan och träffa Matilda, vi ska käka sen kommer Viccy och efter blir det film hemma hos Matilda. Yttligare två personen jag saknat mycket!

Nej nu ska jag sjunga lite. Tjao!


We will shine on for everyone..


Pluggponny

Jaha då var det fredag om några ynka minuter, kanske är det det när inlägget publicerats, den som lever får se haha.. Har i alla fall pluggat naturkunskap som en häst sen jag kom hem, eller jag började väl seriöst vid 6 fast jag tar en massa pauser hela tiden så blir aldirg klar! Känner väl att jag kan det lite lagom bra nu, men jag har säkert pluggat in fel saker så vi får väl se hur det går imorgon, man kan inte göra mer än sitt bästa faktiskt!

Hela kusinvitamin familjen dunsade in vid 20 tiden, det visade sig att Mimmi tagit körkort idag! :O Haha det satte lite press på mig och Towe, kul att ens kusiner pushar en mer än den man ska övningsköra med, Nej jag vet det är mest mitt eget fel att jag aldirg kommer någon vart.. Hade jag gått kursen med mamma hade jag nog haft körkortet för läänge sen menmen..

Sånglektionen gick kanon idag, har nog inte fått så mycket lovord på länge! Sofia hade till och med velat ge mig ett stipendium för min sång på stipendiekonserten till våren, men för att få det måste alla musiklärarna rösta eller något, det är ju ingen mer än Sofia som vet vad jag kan och inte, så det var ju lite synd. Men att hon faktiskt hade velat ge mig ett gjorde mig nästan tårögd, ja seriöst, finns inget så gör mig så blödig som sången haha.
Imorgon börjar första repet med sånggruppen, ska bli så j*vla kul! Inte för att jag har någon erfarenhet av att sjunga i stämmor och sånt, men jag gillar utmaningar! Sofia sa att vi måste ha ett namn också, ska bli kul att se vad det blir :)

Se där, nu har jag nästan skrivit klart inlägget och klockan är nu 00.08 ;)

Godnatt med er, nu ska jag läsa igenom min Venezuela redovisning, fick veta idag att jag skulle redovisa den på mentorstiden så jag måste förbereda mig lite... suck.          Tjao!

 


Made in sweden

Åh, jag vill, jag vill, jag vill vara med i Made in Sweden! Fatta vilken chans att få jobba med sveriges största producenter, jag hade lätt bytt ut mitt liv mot Janets, eller nej jag hade snarare velat ta hennes plats!
Tänk att få chansen att kunna leva på det som betyder mest för en, musiken, jag hade inte tackat nej till det. Någon gång ska jag, så det så haha :P

Pluggat naturkusnkap i stort sätt hela dagen, tar sååå lång tid att lära in det eftersom att jag kommer på mig själv i varannan mening med att ha tankarna på helt andra saker och så får jag läsa om allt igen haha suck!
Men jag ska inte klaga som igår, det är ju trots allt mindre än 1 (!) termin kvar nu sen kan jag göra vad jag vill tex att dra till USA :D På tal om USA så ringde kursledaren från Culture Care igår och frågade hur det gick med min Au Pair ansökan, blev lite förvånad att de faktiskt ringde och verkligen brydde sig om vad jag tyckte och vad som kändes bäst för mig. Så när jag får lite tid över ska jag nog börja jaga referenser som folk måste fylla i, det är endel personen jag måste få tag i haha.

Nej, nu ska jag hoppa i säng och läsa igenom mina anteckningar inför provet. Tjao!

Ge mig motivation!

Just det ja! Ge mig motivation till att plugga, har inte rört något skolarbete sen innan jullovet! Om jag bara kunnat mygla mig genom hela terminen så hade jag lätt gjort det nu, är så sjukt skoltrött. Hjälp någon?
Och körkortet kan jag ju bara säga kiss goodbye till att jag ska hinna *host orka host* innan studenten:/ Faan varför kan jag aldrig lära av mina misstag och ta tag i saker i tid för en gångsskull??

Nej, nu får jag ta tummen ur röven och slå upp naturkunskapsboken, kul att börja med det ämne jag tycker allra allra bäst om, greeat!

Btw grattis på 75årsdagen morfar :)

Sweeeet!

Vill börja med en hyllning till spotify! Hanna och Erik hjälpte mig med det igår, spotify i mitt <3 säger jag bara!

Helgen har varit ovanligt lång, kan bero på att vi festade i fredags istället för lördagen.. Var iaf i Karlshamn hos Anna men några flickor, superkul förfester som vanligt fast denna gången fick vi till endel seriösa och djupa samtalsämnen haha!
Senare på kvällen drog vi till Harrys, vilket hela veckan fått en "ååååååh" effekt bland dem jag sagt det till, så jag gick dit med höga förhoppningar. Men äh det var helt ok bara, visst, bra musik, trevligt folk och så men mer än så var det inte. Förstår mig inte riktigt vad som var skillnaden mellan detta och natti förutom att det var upplagt i olika rum haha ;P Menmen, lyckad kväll iaf, fyllkäk på "Bönan" sen sov jag skavfötters med Anna haha :)

Känns grymt skönt att ha kommit igång med träningen igen, har varit nere på Ron 3 ggr denna veckan faktiskt! Idag bled det aerobic-styrka med Malin och hon hällde vikter i armarna på mig haha: " ta detta det klarar du!" ;) Jo visst klararde jag det, men svetten rann ju ganska rejält! Kunde knappt hålla duschkranen uppe när jag kom hem ;P
Snyggaste beachkroppen 2009 here I come, sug på den! Hahahaha

Oj vilket långt inlägg det blev..
Well, nu ska jag kolla på någon film eftersom att jag avverkat one tree hill s4 på 3 dagar så får jag väl nöja mig med något annat ;/

Pusstja!

Fest och efterblivna vuxna

Tjiina!

Tillslut fick jag igenom mitt färslag om fest denna helgen, så det var försfest hos mig på g, resten av familjen fick hålla sig på övervåningen! 11 tjejer ramlade in och jag hade iaf jätte kul :)
Vid 12 snåret bar det av mot natti (alla vägar leder till natti) haha! Vi behövde inte stå kö och det var knappt något folk alls när vi kom, verkligen dött.. Men det började arta sig och det kom fler och fler fast det var vekligen inte alls många om man jämnför med andra  nattikvällar. Tyckte mest det var BTHare där.

Träffade på 2 helt efterblivna 50+ gubbar som var duktigt obehagliga. Kastar öl, skriker, sätter sig på oss, ljuger att vi gjort en massa saker mot dem som INTE var sant, ja det var verkligen helt kaos. Det slutar med att jag får springa och hämta vakten och blablabla. Båda slängs ut med huvudet före. Har nog aldrig kännt mig så kränkt tror jag, tappade verkligen respekt för vuxna människor. Man kan fan inte bära sig åt så! Neh fy fan! Ska inte gå in mer på det för jag pallar verkligen inte :( Det var länge sen jag var så jävla förbannad!
Ville bara tacka mina underbara vänner Anna och Sanne för att de försvarade mig och sig själva, det betydde verkligen <3

Kvällen var iaf lyckad, förutom den incidenten..

Neh nu är det käk på gång här hemma, take care och väx upp till förståndiga människor!

Sista vårterminen igång!

Så var det skolstart igen, sista vårterminen för min del! Känns lite lagom kul sådär haha ;D
Pappa var snäll och skjutsade mig imorse, tyckte jag skulle få börja med en smygstart, tack pappsen!
Synd bara att skoldagen var ganska onödig och dryg, betygssamtal och kompliterings blablabla.. Fast fick iaf träffa mina klasstjejer har umgåtts med dem sen juldagen :O

I måndags var jag, Frida och Lisa i Växjö en runda, först lite shopping och käk, sen Au Pair möte!! Trodde bara det skulle vara lite information och sånt, men inte då, man fick en "bibba" med en massa ifyllningsdokument sen var det intervjuer och grejjer, seriösare än vad jag trodde med andra ord :P Men jag blev verkligen sjukt taggad och visste att det här är något jag verkligen vill! Fast jag har jätte problem att bestämma mig om jag vill åka till hösten eller nästa vår? :S Har alltid tänkt våren innan, men nu vet jag inte.. Äh får väl se hur det blir :P

Nu ska jag sjunga lite, har knappt kunnat sjunga alls när jag varit sjuk så länge, så nu är det bara att ta i för kung och fosterland haha ;D


Pluggdag!

Hellu
Jisses vad tidigt jag kom upp idag då, 11.00 med tanke på att jag vaknade kl 15.00 igår så är 11 rena soluppgången! ;O Fattar inte hur jag kunde sova så länge, var väl trött efter inventeringen I guess..
Såg en sjuukt bra film i förrgår kväll, "Into the wild", det var nog seriöst den bästa filmen jag sett, Se den!!

Idag har jag en heldag med skolarbete framför mig, etthelt häfte med en massa svenska frågor som jag inte ens börjat på, lyckat! Sen har jag det rackans landet också, min redovisning kommer vara så kass haha :P
Fattar inte hur jag ska klara detta halvåret som är kvar, jag är så skoltrött att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Hoppas inte projektarbetet får lida för min trötthet haha..

Ikväll blir det träning med Malin, ska bli skönt, har inte tränat på ca 1 månad eftersom att jag varit sjuk :( Men nu tar jag tag i ett utav mina nyårs löften, nu ska det bli andra bullar! Så att man är fit for fight till stranden i sommar ;)

Nej, nu får jag ta tag i pluggandet!

tjao


Helt slut...

Ja, det är precis vad jag är det! Somnade ca 4 inatt och två timmar senar, efter att mamma försökt väcka mig FEM ggr haha, så var det dags att jobba. Kl 8.00 började inventeringen på Mairo dvs att man måste räkna ALLA varorna i hela butiken. Jag fick ansvar för barnavdelningen och herregud, där finns det mest små grejjer i hela affären! efter 6 timmar hade jag precis kommit halvvägs! Kl 20.00 var vi klara och då hade jag alltså jobbat i 12 timmar! Sista halvtimmen var sjukt kämpig, siffrorna snurrade i huvudet och jag skrev fel i listorna och sånt så fick båda räkna och skriva om..
Men jag tog mig igenom det oc jag tyckte faktiskt att det var ganksa kul! Konstigt nog :P

Sanne och jag snackade nyårslöften igår så jag tänkte följa hennes exempel och skriva dem här:

Jag ska ha godisförbud from skolstarten till påsklovet, sen igen tom studenten! Piece a cake...
Jag ska träna oftare och regelbundet minst 2-3ggr i veckan!
Jag ska banne mig bli kär också och sluta vara så kräsen när det gäller killar!

Där har ni dem :)

Nej, nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på Into the wild, en fågel viskade i mitt öra att den tydligen  skulla vara väligt bra haha ;D



Gonna let the light shine on me, no more hiding who I wanna be..

Välkommen år 2009

År 2008 är över och det året har varit det bästa sen 2006, är helnöjd!

Min nyårsafton spenderades hemma med kusinerna och deras pojkvänner plus min family. Det var faktiskt skönt att vara hemma, nyår i ronneby är ingentinge att hänga i julgranen precis, fast jag saknade mina flickor såklart :)
Det blev iaf en galen kväll men en massa skratt, har inte skrattat så mycket på länge och det kändes jätte bra!

Mycket hände 2008 och här är de saker som stuckit ut mest:

- Blev ljushårig, Ja det kom nog lite som en chock även för mig själv, fast jag ångrar det inte!
- Den 12 juni blev jag en 18åring!
- Blev mer självständig och trivdes mycket bättre med mig själv
- Sjöng på min andra konsert för en massa folk, där ibland mina närmaste vänner <3
- Sommarjobbade på Mairo i 4 veckor
- 9 augusti stack jag och tjejerna till Magaluf i en oförglömlig vecka. Årets händelse <3
- Fick helgjobb på Mairo, har inte oroat mig för att jag inte har pengar under hela hösten!
- Lisen och jag stack till Göteborg i några dagar och shoppade loss, mös med kusin ludwig och hade det kalas!
- 3 november stack SP06int till Grekland, närmare bestämt Aten. En resa vi nog aldrig glömmer.. haha :P
- Fick smeknamnen: Mamma och Gojjan hahaha..
- Gjorde mitt livs torsk på spa vilket resulterade i många skratt och ett ENORMT blåmärke!
- Troligen sista juluppvisningen i rbyflickorna som ledare :/
- Lärt mig hantera min lite annorlunda "egenskap" bättre, blir inte lika rädd längre :)
- Fått långt hår och längre ska det bli haha ;)

Nu vet jag inte mer, kommer kanske på mer sen.

Just nu ser jag allt i ljust, jag tar för fan studenten i år!?!?
Efter studenten blir det a year off så att säga, America here I come!!! :D Californiaaaaaaa.......


RSS 2.0