Vårkänslor

Tjena mittbena!

Var hos frissan igår och jisses så här blond har jag aldrig varit! tar nog ett tag att vänja sig men det blev fina nyanser och vännerna mina tyckte att det var sommarfräscht så jag får lita på dem haha ;)
Lämnade cykeln i garaget imorse och promenixade i solskenet med mp3n på hög volym, såg till och med lite gula blommor i en trädgård. Det ni! Det bara spritter av en massa känslor i kroppen just nu and it feel's goooood! :D

Imorgon blir det Växjö med min bejb Lisa och kanske Sara och Sanna. Perfekt att lönen plus studiebidraget precis kommit in på kontot! Shoppashoppashoppa.... :D
Sen blir det utgång på kvällen naaajs!

Welcome the sunlight!


Ronnebys vackraste bloggerska 2009

Jaha, då var man utsedd till Ronnebys vackraste bloggerska 2009, inte illa haha ;) Vann 3 biobiljetter på kuppen också, det är ju aldrig fel! Jag är glad för min skull iaf!
Får väl slänga in ett tack till alla som röstade på mig också hahaha ;P

Neh, nu kallar sängen på mig!

Klicka häär

/ Fröken blogg ;)


Tisdag 24/2

Hey!

Dåligt med uppdateringar, menmen who cares, not me ;)
Natti var faktiskt greeat, så jag får väl ta tillbaka det där med "tyvärr" jag skrev sist. Känns som att jag har lagt skolan på hatthyllan lite, det tar emot något sjukt när jag försöker ta tag i allt. Fick i alla fall lite motivation igår när 3orna fick sina efterlängtade studentmössor/kläder :D:D Gick runt i mysbyxorna hela kvällen igår, duktigt sköna! Blev lite chockad idag när det var så många som hade sina tröjor på sig i skolan, trodde inte någon skulle göra det menmen.. :P

Oj, nu ska jag visst iväg en sväng :D

Laater!!

Utgång tooonight

Ses i dimman och kom ihåg, alla ronnabys vägar leder (tyvärr) till Natti ;D


Besöksrekord!

Tack vare Kajans lilla tävling har jag nu besöksrekord, 65 unika besökare idag, dra mig baklänges!
Så välkomna alla läsare, jag är helt övertygade att ni kommer stanna här och njuta av min ootrooligt underhållande blogg, ni är säkert jätte nyfikna på att läsa om min vardag hahaha, jag lovar er bomber och granater ;D

Later!

Jumper och Chinafood

Sov bort hela förmiddagen idag igen, hade inte Tammy skickat sms hade jag nog sovit än haha..
Fika hos Malin stod på schemat och den tidsoptimist som jag är så kom jag självklart senare än den utsatta tiden men lagom till att kladdkakan var klar, så det var bara att hugga in ;)
Efter några timmars skitsnack blev alla hungriga igen och efter många om och men så blev det kinamat, sjukt gott, har inte ätit det på över ett år! Så även om plånboken blev lite sur så var det värt det haha!
Sen blev det film Jumper, har haft den hemma länge men aldrig sett den, dumt av mig för den var asbra :)

Imorgon blir det projektarbete, för nej, jag kom inte så långt igår. Inledning och syfte sen tyckte jag att jag gjort mitt för dagen! Måste bli bättre på framförhållning!

/LaterBTW så rösta på mig höhöhö Kajan

Projektarbete all day looong

Hej alla glada!

Gårdagens inlägg var lite skumt, har varit arg och nere ett tag utan att veta vrf och låtexten i inlägget har nog egentligen inget med det att göra, så intresseklubben kan flitigt anteckna att jag inte vill att någon speciell person ska få ett helvete ;)

De första dagarna på lovet har varit rejält slappa och jag har inte pallat göra nånting så jag ber om ursäkt för mitt konstiga beteende som vissa har fått känna på haha :P Men NU är mitt humör på topp igen så se upp i backarna!
Min onsdag kommer att bestå av projektarbetet, måste jobba igen det jag inte gjorde måndag tisdag plus det jag ska göra idag blablabla... osv. Till helgen hoppas jag f*n i mig på utgång för nu är jag på G igen!

Laaater!

Gives you hell - The all American rejects

You've never seem so tense love
I've never seen you fall so hard,
Do you know where you are

Now you'll never see, what you've done to me
You can take back your memories they're no good to me
And he's here's all your lies,
You can look me in the eyes
With that sad sad look that you wear so well

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you hear this song and you sing along oh you'll never tell
Then you're the fool, I'm just as well
Hope it gives you hell

When you hear this song I hope that it will give you hell
You can sing along and I hope that it puts you through hell

/SP

14 februari

Ännu ett år har gått sen förra alla<3sdag och jag tycker lika illa om denna dagen nu som förra året ;P Fast ikväll ska jag "fira" den med världens bästa Lisa så det kommer nog bli en super dag iaf!

Den här veckan har gått i 110 som alla andra, det skrämmer mig lite att jag verkligen får tänka efter vad jag har gjort i veckan, fel på minnet eller bara oengagerad? Veckans höjdpunkt var nog att jag (hör o häpna) skrev in mig på körskolan, det var fan i mig på tiden alltså haha :P Ett steg närmare nu!

Inget festande för mig igår, skulle hängt med egetnligen, men något tog emot haha så det blev inget. Förstår idag vrf jag inte ville, det hade tydligen inte varit så lyckat igår förtjejerna så ja.. det är jag som är psycic medium ;D stavning?

Neh nu ska jag hoppa i duschen, sen ner till staun och fixa lite stuff.

Fuck alla hjärtansdag! /SannaPromenixade hem i solen :)

Stressighelg.com

Vart tog den här veckan vägen då, det var ju NYSS måndag? :O
Konserten med körsång/dans gick väl bra, den gick bättre på premieren igår, idag var det bara jobbigt och jag var trött som fan. Men jag tog mig genom det, fast jag hade verkligen velat vara med och dansa, så himla kul! :P

På tal om rubriken så, ja, det kommer bli en stressig helg! Jobb lördag & söndag. Imorgon ska jag hjälpa Frida sitta barnvakt och på söndag fyller kusin Mimmi år och då blir det kalas i Kuggeboda :) Ska bli kul med detta, tyvärr så vet jag inte hur jag ska få ihop det med mina läxor jag har, matrinas kassa tredje världen frågor kan ju stoppa upp något nånstans! :( Usch, jag känner mig verkligen negativ idag, men det är svårt att vara positiv när man vet att man inte kommer få sova ut som man egentligen behöver.. Får nog ta ledigt pga hälsoskäl nån dag nästa vecka haha :P

Nej nu ska jag göra något annat, usch vilket meninslöst inlägg.. jaja what ever!

Tjo!

Angles in the snow

Vilken helg säger jag bara, eller ja vecka över huvudtaget, har varit den bästa veckan på länge! Har gjort så mycket kul saker, verkligen tagit vara på min lediga tid!
I fredags hade vi första repet med tjejkören (har inget namn än haha) Det kommer nog bli hur bra som helst, känns verkligen som en utmaning också, har inga direkta erfarenheter av att sjunga stämmor förutom körsång A i skolan, men där sjunger jag sopran så det är bara att sjunga melodin. Jag och Hilda fick den stämman under sopran, var svårt i början men sen började vi få till det så det kommer nog bli kanon, vi får öva i skolan haha ;D Jag vill ju kunna allting nytt på 5 sekunder så nu har jag allt fått något att bita i!
Efter sångrepet mötte jag upp Tammy och Sanne, vi drog till Karskrona för att se "I taket lyser stjärnorna", den var great, inte alls sådär fjortisbarnslig som jag var rädd för, så mellan allt popcorn ätande (som Tammy för övrigt vann haha) så satt alla tre och lipade som bara den, man kunde inte låta bli..

I lördags sov jag ut för första gånger på evigheter känns det som, duktigt nice! Plockade motigt ner min julstjärna och städade lite grann. Sen bar det av till TT som var kvällens fest värdinna. Blev en riktigt bra kväll och vi fick träffa en ny person, Evelina, mycket go tjej höll vi alla med om :) Natti var galet och det blev väl lite mycket av det goda haha, men jag hade kul som fan så jag klagar inte ;D Tack för en super kväll!

Nu är det ny skolvecka och nya tag, konsert med körsången på torsdag och fredag, lite nervös faktiskt, med tanke på hur det lät när vi övade i fredags, shit! Aja, nu ska jag öva sångläxa :)

Tjao!

Staring at the sky
There's angels in the snow
Wishing she could fly high
Above the world below


RSS 2.0